Als NIMA Career Booster deelnemer ontmoet je je mentor of mentee natuurlijk met regelmaat. Maar één keer per jaar zoeken we elkáár op, alle mentoren en mentees bij elkaar, tijdens het Career Booster Event. Het duurt nog even, en aan het programma wordt nog druk gewerkt, maar zet donderdagmiddag 6 april alvast in je agenda.

Zowel mentoren als mentees zijn deze middag te gast bij SNS in Utrecht, sinds 1 januari onderdeel van de Volksbank. Sinds eind 2014 vaart SNS een nieuwe koers met een duidelijke keuze voor wie ze er zijn en waar ze voor staan.

Welke implicaties dát heeft voor je marketing, wordt uit de doeken gedaan tijdens deze bijeenkomst. Maar er volgen nog een aantal programmaonderdelen die het event de reputatie geven die het heeft: niet te zwaar op de hand maar wél hogere marketingwiskunde, genoeg ruimte om elkaar gedag te zeggen of leren kennen, een exclusief kijkje in de keuken van een smaakmaker in marketing en natuurlijk alle ruimte om ideeën op te doen en te werken aan een leven lang leren over het mooiste vak dat bestaat.

Voor zowel de juniors als seniors in het Career Booster Programma organiseren we een middag die je veel meer oplevert dan de middag die het je kost. Meer informatie over het programma volgt, maar vooraleerst willen we maar zeggen: blok 6 april vast in je agenda!

Schrijf je in ▸