NIMA

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Nieuws

vorige
 • Top Marketing Club breidt uit!

  Top Marketing Club breidt uit!


  De NIMA Top Marketing Club, het exclusieve ontwikkelplatform voor a-merken, heeft zich voor de zomer nog uitgebreid met uitgeverij Reed Business en mediaconcern Arvato Bertelsmann.

  Lees verder

 • TMC Board: over ‘Iconic value & Innovation’

  TMC Board: over ‘Iconic value & Innovation’


  Op 23 juni vond de tweede Executive Marketing Board plaats. Dit keer een fast-moving-marketingfeest waarbij de cases van Grolsch en Heinz werden besproken.  Lees verder

 • Onderwijs Event 2015

  Onderwijs Event 2015  Op 15 juni was het zover; het Onderwijs Event van How & Knower samen met NIMA en Noordhoff. Het event was gericht op docenten en opleidingsmanagers uit het hogere economische onderwijs uit heel Nederland.

  Lees verder

 • Marketing in iedere business van belang

  Marketing in iedere business van belang


  Graag stellen we je voor aan Özlem Tuncer, momenteel junior pricing expert bij C1000 en binnenkort weer beschikbaar is. Zij behaalde onlangs haar NIMA A Diploma Marketing. Wij vroegen haar naar het hoe en waarom van haar keuze, haar kansen, mogelijkheden en ambitie. Maak kennis met dit, inmiddels marketing minded, talent.

  Lees verder

 • Voorzitter NIMA Young Profs in MarketingTribune

  Voorzitter NIMA Young Profs in MarketingTribune


  In MarketingTribune is NIMA Young Professionals voorzitter Vincent Sieben geinterviewd voor de rubriek 'Jong in Marketing'. Vincent geeft in dit interview een kijkje in zijn loopbaan en zijn benoeming tot 'Marketing Talent of the Year'.

  Lees verder

 • Adfo Live: gratis toegang voor NIMA Members

  Adfo Live: gratis toegang voor NIMA Members


  Groei is overal, voor wie het wil zien. Kom op 15-16 september naar Adfo Live en zie welke plannen de toekomst met jou heeft. NIMA Members hebben gratis toegang tot Adfo Live. Reserveer vandaag nog jouw front row seat en meld je direct gratis aan.
  Lees verder

 • Wittenborg biedt tempo-cursus en herkansing NIMA

  Wittenborg biedt tempo-cursus en herkansing NIMA


  Wittenborg biedt vanaf september en oktober de Tempo-cursus NIMA-B1 en 2 aan. Een nieuwe en snelle manier om klaargestoomd te worden voor het NIMA B Examen. Ook is er nu een crash course Examentraining voor mensen die de eerste keer het examen niet gehaald hebben en een herkansing nodig hebben.

  Lees verder

 • Geslaagde Diploma-uitreiking

  Geslaagde Diploma-uitreiking


  Gisteravond werden de eerste NIMA Diploma’s van 2015 overhandigd tijdens de diploma-uitreiking in het AFAS theater in Leusden. Ruim 100 gediplomeerden ontvingen uit handen van NIMA Directeur Martin Huisman en Allard van Riel, Voorzitter Examencollege, hun NIMA A, B of C Diploma.  Lees verder

 • Betrouwbaarheid NIMA hoog gewaardeerd!

  Betrouwbaarheid NIMA hoog gewaardeerd!


  De betrouwbaarheid en knowhow van NIMA wordt hoog gewaardeerd in de Emerce 100 beste bedrijven in e-business 2015, categorie Opleidingen & Trainingen.  Lees verder

 • Hoe werkt het NIMA mondeling examen?

  Hoe werkt het NIMA mondeling examen?


  NIMA heeft een video gemaakt ten behoeve van de examenkandidaten die zich optimaal willen voorbereiden op het mondelinge examen bij NIMA. Ook de opleiders en docenten hebben hier baat bij.

  Lees verder

volgende

Member worden? Daarom!

vorige
 • Vergroot je netwerk

  Vergroot je netwerk


  Als NIMA Member treed je direct toe tot het grootste netwerk marketeers van Nederland. Vakgenoten die zich, net als jij, persoonlijk willen blijven ontwikkelen. NIMA zorgt ervoor dat jullie elkaar op meerdere momenten door het jaar heen kunnen ontmoeten.  Lees verder

 • Korting op examens

  Korting op examens


  NIMA Members ontvangen 10% korting op inschrijving van een NIMA A, B of C Examen. NIMA Examens zijn al jarenlang een begrip in Nederland op de vakgebieden marketing, communicatie, sales en marktonderzoek. Het NIMA Diploma is het onafhankelijke bewijs van bekwaamheid en brengt je verder in de commerciële wereld.

  Lees verder

 • Deelname classes

  Deelname classes


  NIMA Masterclasses worden exclusief voor NIMA Members georganiseerd. In de Masterclasses behandelen we een specifiek marketingthema en combineren theorie met veel praktijkvoorbeelden.


  Lees verder

 • NIMA Regioborrels

  NIMA Regioborrels


  Tijdens de NIMA Regioborrels bieden we NIMA Members de mogelijkheid om vakgenoten uit verschillende regio's, branches en met diverse expertises te ontmoeten. De borrels vinden in zes regio's plaats en zijn exclusief en kosteloos voor NIMA Members.
  Lees verder

 • Tijdschrift voor Marketing

  Tijdschrift voor Marketing


  NIMA Members ontvangen maandelijks Tijdschrift voor Marketing, het vakblad voor de marketingmanager en de commercieel directeur. Cases, columns, interviews en theoretische achtergrondverhalen, je leest het allemaal in TvM.  Lees verder

volgende

Jouw opleiding volg je bij een NIMA Education Partner

NIMA Education Partners

Top Marketing Club

banner
Klik verder

Laatste Vacatures

Meer vacatures

Klik verder