NIMA

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Nieuws

vorige
 • Geslaagde Diploma-uitreiking

  Geslaagde Diploma-uitreiking


  Gisteravond werden de eerste NIMA Diploma’s van 2015 overhandigd tijdens de diploma-uitreiking in het AFAS theater in Leusden. Ruim 100 gediplomeerden ontvingen uit handen van NIMA Directeur Martin Huisman en Allard van Riel, Voorzitter Examencollege.
  Lees verder

 • Betrouwbaarheid NIMA hoog gewaardeerd!

  Betrouwbaarheid NIMA hoog gewaardeerd!


  De betrouwbaarheid en knowhow van NIMA wordt hoog gewaardeerd in de Emerce 100 beste bedrijven in e-business 2015, categorie Opleidingen & Trainingen.  Lees verder

 • Verander of verdwijn, de klok tikt

  Verander of verdwijn, de klok tikt


  Op 23 april nam een select NIMA gezelschap deel aan de CMO Summit ‘Marketing reimagined’, een samenwerking tussen Mircrosoft, Flora Holland en NIMA waarin de werkelijkheid van digitale transformatie, reinventing business models en the future of marketing op het programma stond.


  Lees verder

 • Hoe werkt het NIMA mondeling examen?

  Hoe werkt het NIMA mondeling examen?


  NIMA heeft een video gemaakt ten behoeve van de examenkandidaten die zich optimaal willen voorbereiden op het mondelinge examen bij NIMA. Ook de opleiders en docenten hebben hier baat bij.

  Lees verder

 • Toegang tot alle exclusieve content op Marketing

  Toegang tot alle exclusieve content op Marketing

  Als NIMA Member ontvang je, als onderdeel van het NIMA Membership, 10 keer per jaar Tijdschrift voor Marketing, een uitgave van Adfo Groep. Vraag nu toegang tot ook alle exclusieve content op Marketingonline.nl.

  Lees verder

 • Marketeers can kill brands, aldus Byron

  Marketeers can kill brands, aldus Byron


  Ruim 50 CMO’s en marketingdirecteuren waren donderdagavond aanwezig op het NIMA Executive Marketing Diner waarbij Professor Byron Sharp even een paar hardnekkige veronderstellingen ontzenuwde bij de leden van de Top Marketing Club.
  Lees verder

 • Kick off meeting Women in Marketing

  Kick off meeting Women in Marketing


  Op 15 april vond de kick off meeting voor een nieuw initiatief van NIMA plaats: Women in Marketing. Ruim 25 vrouwen luisterden naar de inspirerende verhalen van Evelyn van Hasselt, co-owner van Friends of the Brands, Nancy Poleon, owner van BrandedU en Branded Personalities en Marieke Heesakkers, nummer 31 op de lijst van top 100 marketeers.

  Lees verder

 • NIMA Zuid inspireert in 2015

  NIMA Zuid inspireert in 2015


  NIMA Regio Zuid biedt marketing & communicatie professionals in Zuid Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, om te leren van praktijkcases en om elkaars netwerk te versterken. Bekijk de video voor een impressie van de eerste inspiratiesessie van 2015 bij NXP


  Lees verder

volgende

Lid worden? Daarom!

vorige
 • Vergroot je netwerk

  Vergroot je netwerk


  Als NIMA Member treed je direct toe tot het grootste netwerk marketeers van Nederland. Vakgenoten die zich, net als jij, persoonlijk willen blijven ontwikkelen. NIMA zorgt ervoor dat jullie elkaar op meerdere momenten door het jaar heen kunnen ontmoeten.  Lees verder

 • Korting op examens

  Korting op examens


  NIMA Members ontvangen 10% korting op inschrijving van een NIMA A, B of C Examen. NIMA Examens zijn al jarenlang een begrip in Nederland op de vakgebieden marketing, communicatie, sales en marktonderzoek. Het NIMA Diploma is het onafhankelijke bewijs van bekwaamheid en brengt je verder in de commerciële wereld.

  Lees verder

 • Deelname classes

  Deelname classes


  NIMA Masterclasses worden exclusief voor NIMA Members georganiseerd. In de Masterclasses behandelen we een specifiek marketingthema en combineren theorie met veel praktijkvoorbeelden.

  Lees verder

 • NIMA Regioborrels

  NIMA Regioborrels


  Tijdens de NIMA Regioborrels bieden we NIMA Members de mogelijkheid om vakgenoten uit verschillende regio's, branches en met diverse expertises te ontmoeten. De borrels vinden in zes regio's plaats en zijn exclusief en kosteloos voor NIMA Members.  Lees verder

 • Tijdschrift voor Marketing

  Tijdschrift voor Marketing


  NIMA Members ontvangen maandelijks Tijdschrift voor Marketing, het vakblad voor de marketingmanager en de commercieel directeur. Cases, columns, interviews en theoretische achtergrondverhalen, je leest het allemaal in TvM.  Lees verder

volgende

Jouw opleiding volg je bij een NIMA Education Partner

NIMA Education Partners

Top Marketing Club

TMC logo's