Marketing awards

NIMA Prijzen

NIMA stimuleert succesvolle initiatieven in de marketingbranche. We bieden prijswinnaars een podium waarop ze hun succesverhaal kunnen vertellen. Wat voor ons netwerk een unieke bron van inspiratie oplevert. Want waar leer je nou meer van dan het delen van de beste praktijkvoorbeelden? 

Door de verschillende marketingprijzen stimuleren we het delen van marketingkennis. De prijzen die NIMA jaarlijks uitreikt zijn:

Dutch Marketing Awards
Tijdens de Dutch Marketing Awards reiken we awards uit in de categorieën: Marketing Launch, Marketing Next, Marketing Company, Marketeer of the Year, Marketing Talent of the Year en de Marketing Thesis Award. Categorieën die aansluiten en belonen op de marketing lifecycle zoals NIMA deze voor ogen heeft.

Internal Branding Jaarprijs
Ook het expertiseplatform NIMA Internal Branding kent haar eigen prijs. De organisatie die het beste de merkwaarden in de organisatie laat leven, wordt door jury en publiek tot winnaar van de Internal Brandingprijs benoemd.

NIMA Zorgprijs
De NIMA Zorgprijs is bestemd voor de zorgorganisatie die het meest succesvol is in het opzetten en uitvoeren van marketing in de gezondheidszorg. Organisaties die een inspiratie zijn voor anderen en een stimulans geven aan het vakgebied maken een kans op de prijs.