Marketing awards

NIMA stimuleert succesvolle initiatieven in de marketingbranche. We bieden prijswinnaars een podium waarop ze hun succesverhaal kunnen vertellen. Wat voor ons netwerk een unieke bron van inspiratie oplevert. Want waar leer je nou meer van dan het delen van de beste praktijkvoorbeelden? 

Door de verschillende marketingprijzen stimuleren we het delen van marketingkennis. De NIMA AWARDS zijn bestemd voor het beste marketingbedrijf van het jaar en voor de drie beste product/markt-combinaties, marketingcases of marketingconcepten.

Ook personen kunnen inspireren, vandaar dat we bijdragen aan de Marketeer of the Year verkiezing, de titel voor de marketeer die op vernieuwende én succesvolle wijze nieuwe en oude marketinginstrumenten inzet.

Op het vlak van zorgmarketing kennen we de NIMA Zorgprijs, in het leven geroepen en georganiseerd door het expertiseplatform NIMA Marketing in de Zorg. Deze prijs gaat naar de zorgorganisatie die het meest succesvol is in het opzetten en uitvoeren van marketing in de gezondheidszorg.

Ook het expertiseplatform NIMA Internal Branding kent haar eigen prijs. De organisatie die het beste de merkwaarden in de organisatie laat leven, wordt door jury en publiek tot winnaar van de NIMA Internal Brandingprijs benoemd.

En last but not least bestaat de Beste Campagne van het Noorden. Deze verkiezing is een initiatief van NIMA NoordOost om marketingtalent uit Noord-Nederland onder de aandacht te brengen en te stimuleren.