Je bent hier: NIMAInspirationNieuwsMeer dan 5.000 marketeers netwerken via LinkedIn

Reacties

NIMA Nieuws

Terug naar overzicht

Meer dan 5.000 marketeers netwerken via LinkedIn

31 maart 2010

Meer dan 5.000 marketeers netwerken via LinkedIn Het netwerk van het NIMA is ook te vinden via Linkedin. De algemene NIMA-groep voor geïnteresseerden in marketing is overkoepelend en telt meer dan 5.000 leden. Daarnaast bestaan er een flink aantal specifieke groepen voor verschillende expertises.

Als je je aanmeldt kan je andere leden van die specifieke groep vinden, hun profiel bekijken en je kan vervolgens ook contact leggen. Er zijn inmiddels mogelijkheden om te discussieren, presentaties te uploaden en te zien wie er naar welke evenementen gaan. Klik op een link hieronder om je aan te melden voor een groep.

Algemene NIMA LinkedIn group:
De groep voor alle professionals die geïnteresseerd zijn in marketing, sales, communicatie en market research.

NIMA B2B:
Meld je aan voor deze groep als je een strategische B2B professional bent die het belangrijk vindt om kennis en ervaringen te delen met vakgenoten in andere B2B markten.

NIMA Experience Marketing:
Deze groep is opgericht voor de marketeer die verder wil kijken dan zijn/ haar laptop. Voor marketeers die in aanraking willen komen met de wereld van betekenisvolle en transformationele ervaringen.

NIMA Food & Agrimarketing:
Het platform voor marketeers in de Food- en Agribusiness. Het aandachtsveld is breed en gedifferentieerd: consumenten- en business to businessmarketing, merkenbeleid, ketenmarketing & vernieuwende distributiesystemen.

NIMA Internal Branding:
Deze groep is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het delen van kennis en ervaring op het gebied van Internal Branding.

NIMA Marketing in de Zorg:
Deze vakgroep is opgericht voor personen werkzaam in de gezondheidszorgketen met een commercieel en/of marketing profiel, die behoefte hebben aan een netwerk en klankbord van professionals.

NIMA Marketing van Financiële Diensten:
Het platform is opgericht door topmarketeers van de grote financiële instellingen in Nederland (zoals ABN AMRO, Delta Lloyd, Fortis en ING) met enkele consultancy firma's (zoals VODW en IG&H), de universitaire wereld en het NIMA.

NIMA MVO & Marketing:
Deze groep is voor iedereen die wil nadenken over het belang van MVO en de invulling daarvan voor je product, merk of bedrijf.

NIMA Online Marketing:
Voor in principe alle marketing professionals en bedrijven in Nederland die het gebruik van online communicatiemiddelen en het internet onderschrijven.

NIMA Sport & Leisure Marketing:
Deze groep heeft als doel om de kennis en ervaring met betrekking tot het vak marketing binnen de sector sport en leisure verder te verbreden en te verdiepen.

NIMA NoordOost:
Professioneel netwerk voor alle noordelijke en oostelijke marketeers.

NIMA Zuid:
NIMA Zuid richt zich op zowel jonge professionals in het marketingvakgebied als op meer ervaren marketeers. De regio en het vakgebied zijn de bindende factor.

Register Marketeers (RM):
Hoewel deze groep niet door NIMA is geïnitieerd, is het zeker interessant om te vermelden. Het Register is door de eigen beroepsgroep ingesteld om hooggekwalificeerde marketeers herkenbaar te maken.

Senior Marketing Professionals (SMP):
Deze groep is exclusief voor gecertificeerde Senior Marketing Professionals.

NIMA-C geïnteresseerden:
Speciaal voor iedereen die zijn NIMA-C diploma heeft gehaald, of gaat halen.

NIMA Young Professionals:
Hét netwerk voor ambitieuze commerciële toppers in de beginfase van hun carrière die persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal stellen.

NIMA Students:
NIMA Students biedt studenten de mogelijkheid om in het hart van de marketing te staan.

 banner

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

Handig: de NIMA nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws uit het NIMA Netwerk? Meld je nu gratis aan voor de digitale nieuwsbrief van NIMA.

Lees verder