Je bent hier: NIMAOver NIMA

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing

JE MARKETINGCARRIÈRE MAAK JE SAMEN MET NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is het ontwikkelorgaan voor professionals die willen groeien in de vakgebieden marketing, communicatie, sales en marktonderzoek. Om dit te stimuleren kan de marketeer op ieder gewenst moment, via verschillende leervormen en op ieder niveau zijn/haar persoonlijke ontwikkeling in het vak bewerkstelligen met behulp van NIMA.

Aanstaande marketeers kunnen starten met het NIMA Examen Marketing Oriëntatie, gevolgd door de examens op A, B en C niveau. Daarnaast is er de mogelijkheid om classes en activiteiten te volgen. Ervaren marketeers komen in aanmerking voor een titel achter hun naam: Senior Marketing Professional (NIMA B niveau plus minstens 5 jaar relevante werkervaring) of Register Marketeer (NIMA C niveau plus minimaal 15 jaar relevante werkervaring). Wil je graag advies of ben je op zoek naar coaching dan bieden we je het NIMA Career Booster programma. Alle stappen die je als marketeer kunt maken tijdens je carrière heeft NIMA samengevoegd in het NIMA Ontwikkelprogramma.

Onderstaand tref je in chronologische volgorde de mogelijkheden:

Op deze manier kun je als marketingprofessional jouw persoonlijke ontwikkelroute uitstippelen op verschillende niveaus, aan de hand van verschillende leervormen en thema's.

Tevens biedt NIMA toegang tot een uitgebreid netwerk en verschillende kenniscomponenten waaronder papers, onderzoeksrapporten, artikelen, interviews en publicaties.

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

banner