NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing

JE MARKETINGCARRIÈRE MAAK JE SAMEN MET NIMA.

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Van A tot C en meer
Aanstaande marketeers kunnen starten met het NIMA Examen Basiskennis Marketing, gevolgd door de examens op A, B en C niveau. Daarnaast is er de mogelijkheid om classes, workshops en trainingen te volgen. Ervaren marketeers komen in aanmerking voor een titel achter hun naam: Senior Marketing Professional (NIMA B niveau plus minstens 5 jaar relevante werkervaring) of Register Marketeer (NIMA C niveau plus minimaal 15 jaar relevante werkervaring). Wil je graag advies of ben je op zoek naar coaching dan bieden we je het NIMA Career Booster programma. Alle stappen die je als marketeer kunt maken tijdens je carrière heeft NIMA samengevoegd in het NIMA Ontwikkelprogramma.

Tevens biedt NIMA toegang tot een uitgebreid netwerk en verschillende kenniscomponenten waaronder papers, onderzoeksrapporten, artikelen, interviews en publicaties.

Marketing Awards
Eens per jaar reikt NIMA de Marketing Awards uit aan de best marketing practices van het afgelopen jaar. Dit doen we in een drietal categorieën: Marketing Launch, Marketing Next en Marketing Company.

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

Klik verder