NIMA

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Wat doet NIMA precies?

NIMA examineert
De grote opleiders van Nederland organiseren Marketing, Sales en Communicatie Opleidingen die afgesloten worden met een NIMA Examen. NIMA kent zeventien verschillende soorten examens. Deze examens worden aangeduid met het bekende A, B of C niveau.

NIMA organiseert
Jaarlijks organiseert NIMA meer dan 50 verschillende soorten events. Van bedrijfsbezoeken in een bepaalde regio tot eendaagse masterclasses op een actueel thema. Member Marketeers mogen aan deze events en activiteiten deelnemen.

NIMA verstrekt
De internationaal erkende titels SMP (Senior Marketing Professional) en RM (Register Marketeer) worden door NIMA toegekend aan marketeers die aangetoond hebben dat zij hun vak verstaan.

NIMA stimuleert
NIMA stimuleert de carrière van haar members op diverse manieren. Het bedrijfsleven is binnen NIMA breed vertegenwoordigd met meer dan 500 bedrijfsleden. Marketeers werken via NIMA aan hun zichtbaarheid en aan inzichten over branches heen. Members creëren via NIMA een extra en belangrijk netwerk. NIMA faciliteert dit op diverse manieren, in kennis, door bijvoorbeeld het 'Career Booster programma' en het diplomaregister.

Kortom. 

Je carrière maak je samen met NIMA.

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

Klik verder