NIMA

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van Marketing, Communicatie en Sales. We ondersteunen commercieel professionals gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere professional via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.
 

Wat doet NIMA precies?

NIMA examineert
De grote opleiders van Nederland organiseren Marketing, Communicatie en Sales Opleidingen die afgesloten worden met een NIMA Examen. NIMA kent zeventien verschillende soorten examens. Deze examens worden aangeduid met het bekende A, B of C niveau.

NIMA organiseert
Jaarlijks organiseert NIMA meer dan 50 verschillende soorten events. Van bedrijfsbezoeken in de regio tot eendaagse masterclasses op een actueel thema. Deze events en activiteiten organiseren we exclusief voor NIMA Members. Daarnaast reiken we eens per jaar de Dutch Marketing Awards uit in samenwerking met AdfoGroep, PIM, MEC en Marketing Associatie Nederland. NIMA reikt awards uit in de categorieën: Marketing Launch, Marketing Next en Marketing Company. Bekijk hier de editie van afgelopen jaar.

NIMA verstrekt
De internationaal erkende titels SMP (Senior Marketing Professional) en RM (Register Marketeer) worden door NIMA toegekend aan marketeers die aantonen hun vak te verstaan.

NIMA stimuleert
NIMA stimuleert de carrière van haar members op diverse manieren. Het bedrijfsleven is breed vertegenwoordigd binnen NIMA met meer dan 500 Business Members. Professionals werken via NIMA aan hun zichtbaarheid en aan inzichten over branches heen. Members creëren via NIMA een extra en belangrijk netwerk. NIMA faciliteert dit op diverse manieren, in kennis, door bijvoorbeeld het 'Career Booster' programma en www.nimadiplomaregister.nl.

Kortom.

Je carrière maak je samen met NIMA.

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

Klik verder