NIMA Bestuur

Het NIMA Bestuur legt verantwoording af aan de NIMA Ledenraad, het hoogste orgaan binnen NIMA. De Ledenraad benoemt direct de voorzitter van het bestuur.

Het bestuur verdeelt de verschillende bestuursfuncties en taken en regelt de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van haar leden. Op dit moment bestaat het NIMA Bestuur uit de volgende personen:

Martin HuismanMartin Huisman RM - Voorzitter NIMA Bestuur en Directeur van NIMA. Martin Huisman RM heeft zijn roots in de Automotive. Hij werkte bij Toyota en was commercieel directeur bij Alcredis. Vervolgens heeft hij jaren als MT lid bij BOVAG gewerkt. Het begeleiden en verbeteren van verenigingen en stichtingen is zijn specialiteit.

Mabel NummerdorMabel Nummerdor - NIMA Bestuurslid. Met passie voor marketing is zij in 2009 gestart met SparkAvenue, het marketing adviesbureau voor feminine brands en trends. In 2012 verscheen Miss Marketing: business in de Evanomie van haar hand. Een veelomvattend marketingboek over de impact van de vrouwelijke consument op onze economie en hoe de weg te bewandelen van mismarketing naar Miss Marketing.

Jan-Ernst van Driel

Jan-Ernst van Driel MBA RM - NIMA Bestuurslid.  Jan-Ernst van Driel heeft jarenlange ervaring als directeur marketing en communicatie binnen de financiële dienstverlening (ING, Delta Lloyd) en het onderwijs (Hogeschool van Amsterdam, Deltion College). Hij is gespecialiseerd in strategie en beleid, (verander)management en de (her)inrichting van organisaties.

 

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company