NIMA Memberships

Wil je profiteren van het NIMA netwerk, kennis opdoen en geïnspireerd worden? Word dan NIMA Member. Je profiteert automatisch van de vele mogelijkheden, voordelen en kortingen en sluit je aan bij de grootste beroepsvereniging in het commerciële domein van Marketing, Communicatie en Sales.

Pagina: 1 van 1

Personal B Member (€ 275, incl. BTW)


Dit is het meest gebruikte membership en is een aanrader voor iedereen werkzaam in marketing, communicatie en sales.

Personal B Friend (€ 60, incl. BTW)


Optimale zichtbaarheid van jouw commercieel paspoort en up-to-date met gratis toegang tot NIMA Regiosessies en korting op NIMA classes en trainingen.

Personal B Pro (€ 24, incl. BTW)


Zorg dat jouw commercieel paspoort extra goed zichtbaar is in het register en doe het gratis integriteitsexamen. Dit betreft geen officieel membership, maar is een subscription fee. Wil je gebruik maken van extra aantrekkelijke voordelen? Word dan B Friend of B Member.

Personal B Education (€ 199, incl. BTW)


Dit membership is voorbehouden aan NIMA Qualified Lecturers, Examiners, Commissieleden en Marketing Docenten.

Business ZZP (€ 500, excl. BTW)


Dit Business Membership is speciaal voor zelfstandigen waarvoor aansluiting bij de beroepsvereniging van primair belang is.

Business Small (€ 1.000, excl. BTW)


Dit Business Membership is speciaal voor kleine en middelgrote marketing-organisaties die aansluiting willen bij de beroepsvereniging.

Business Medium (€ 1.500, excl. BTW)


Dit Business Membership is geschikt voor marketingorganisaties die aansluiting bij de beroepsvereniging beschouwen als belangrijke asset voor zakelijk succes.

Business Large (€ 2.500, excl. BTW)


Bij veel Large Members geldt een stevige marketingorganisatie als noodzakelijke voorwaarde voor zakelijk succes.

Business Premium (€ 7.500, excl. BTW)


Dit membership voor de eredivisie van marketingorganisaties wordt naar behoefte ingericht in samenspraak met specialisten uit het NIMA Team.