RM - Register Marketeer

Nederland telt nogal wat marketingprofessionals. Maar omdat iedereen zich marketeer mag noemen ontbreekt, zeker voor buitenstaanders, het zicht op kwaliteit. De titel Register Marketeer (RM) is een erkend kwaliteitskeurmerk dat hooggekwalificeerde marketeers herkenbaar maakt. De titel is internationaal erkend.

De titel RM
De titel staat garant voor zeer brede en actuele kennis en ervaring op strategisch marketing niveau. Alleen gecertificeerde marketeers kunnen zich Register Marketeer noemen, zij mogen achter hun naam de titel RM voeren. Na het behalen van het certificaat zijn Register Marketeers verplicht om hun kennis en ervaring jaarlijks up to date te houden. De certificering is vijf jaar geldig, na vijf jaar worden Register Marketeers opnieuw beoordeeld.

Wil je meer informatie over de titel Register Marketeer? Klik hier.

RM'ers uitgelicht!

We stellen je graag voor aan de Register Marketeers uit ons netwerk!

Klik verder

Michel van Roon RM

"Als retail specialist ervaar ik elke dag dat (strategische) marketing de kurk is waarop “een winkel” drijft. Het uitdragen en verrijken van mijn kennis en vaardigheden op het marketingvlak heeft mij doen besluiten om een actief Register Marketeer te worden."

Klik verder

Klik verder

Joop Rutte RM

"Mijn belangrijkste motivatie om RM'er te worden is om te vernemen wat er op ons vakgebied “leading” is. Niet alleen via de media, maar ook via (in)formeel contact met vakgenoten uit andere branches. Deze titel geeft wat mij betreft een juiste lading aan waar ik als marketeer voor sta!"