RM - Register Marketeer

Nederland telt nogal wat marketingprofessionals. Maar omdat iedereen zich marketeer mag noemen ontbreekt, zeker voor buitenstaanders, het zicht op kwaliteit. De titel Register Marketeer (RM) is een erkend kwaliteitskeurmerk dat hooggekwalificeerde marketeers herkenbaar maakt. De titel is internationaal erkend.

De titel RM
De titel staat garant voor zeer brede en actuele kennis en ervaring op strategisch marketing niveau. Alleen gecertificeerde marketeers kunnen zich Register Marketeer noemen, zij mogen achter hun naam de titel RM voeren. Na het behalen van het certificaat zijn Register Marketeers verplicht om hun kennis en ervaring jaarlijks up to date te houden. De certificering is vijf jaar geldig, na vijf jaar worden Register Marketeers opnieuw beoordeeld.

Wil je meer informatie over de titel Register Marketeer? Klik hier.

RM'ers uitgelicht!

We stellen je graag voor aan de Register Marketeers uit ons netwerk!

Klik verder

Chantal Groot Kormelink RM

"De aansluiting tussen onderwijs en praktijk is iets wat me enorm boeit. Daar zet ik me als Register Marketeer graag voor in!"

Lees verder

Klik verder

Klik verder

Mick Walvisch RM

“Gezamenlijk kennis en ervaringen delen zal een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het marketingvak in het algemeen en het uitdragen hiervan in het bijzonder.”

Lees verder