Je bent hier: NIMAPersoonscertificeringSenior Marketing Professional

SMP - Senior Marketing Professional

Om in het dynamische en uitdagende marketingvak onderscheid te kunnen maken in kennis, kunde en ervaring, kent NIMA het kwaliteitskeurmerk Senior Marketing Professionals (SMP) toe aan marketeers. Deze titel staat garant voor ruime kennis en ervaring in het marketingvak. Om als marketeer voorop te kunnen blijven lopen en op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen, worden er hoge eisen gesteld aan de kennis en kunde van deze professionals. Permanente Educatie (PE) is daarbij onmisbaar.

European Marketing Confederation
De titel SMP is Europees erkend door de European Marketing Confederation (EMC), de overkoepelende organisatie van nationale marketinginstituten. NIMA is het enige marketinginstituut in Nederland, dat de titel Senior Marketing Professional aan personen mag toekennen.

Voor wie?
Gekwalificeerde en vakbekwame marketing professionals met minimaal NIMA B en vijf jaar werkervaring, die continu bezig zijn hun marketingkennis op peil te houden en een bijdrage leveren aan de herkenbaarheid en ontwikkeling van het marketingvak.

Wil je meer informatie over de titel Senior Marketing Professional? Klik hier.

NIMA Top Marketing Companies

Top marketing company

NIMA certificeert eerste SMP'ers

Nieuwsbericht van 6 april: De eerste groep Senior Marketing Professionals (SMP) is gecertificeerd door NIMA. Afgelopen week kregen zij hun SMP certificaat uitgereikt tijdens het evenement Personal Branding.

Lees verder

SMP'er aan het woord

In de maandelijkse serie ‘SMP’er aan het woord’ stellen we een paar puntige vragen aan een Senior Marketing Professional uit ons netwerk. Deze maand is het woord aan Benno Buunk (40), teamleider marketing bij de Universiteit van Tilburg: 'De SMP titel betekent voor mij een duidelijke kwalificering van mijn marketingkennis.'

Lees verder