Qualification

NIMA Qualification is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, toetsing en handhaving van NIMA Examens. NIMA Examens zijn gericht op de vakgebieden marketing, communicatie, sales en onderzoek.  

NIMA Examens hebben een grote praktijkcomponent en zijn daarmee verankerd in het marketingvak. Door de scheiding tussen opleider en toetsinstituut biedt NIMA je de garantie dat alle kandidaten objectief worden getoetst. Objectiviteit en onafhankelijkheid spelen het hele proces, van examenontwikkeling tot aan de ontvangst van het diploma, een grote rol. Kandidaten worden zodoende alleen beoordeeld op de capaciteiten die vereist zijn voor het behalen van het NIMA Diploma.

Heb je het NIMA Examen succesvol afgerond dan resulteert dit in een NIMA Diploma. Hét bewijs van kennis, inzicht en vaardigheden voor de klantgerichte professional. Een diploma dat al jarenlang een bekend en gewaardeerd fenomeen is binnen het marketingvakgebied en de arbeidsmarkt.

Klik verder

"Ik heb Bedrijfskunde specialisatie Sales, Marketing en Communicatie gestudeerd en NIMA geeft hier een goed vervolg aan. Daarnaast is het natuurlijk een diploma wat goed staat aangeschreven (ook Europees gezien) en waar naar gevraagd wordt tijdens sollicitaties." - Matthea Stoter, Business Developer AllSolutions

 

Klik verder

Klik verder

Klik verder

“Van marketing kunnen dingen groter worden. Soms vraag je je af: “Is een product echt zo goed, of komt het door goede marketing? Het positioneren van het een product met de juiste tools. Dat vind ik mooi en daar wil ik me in ontwikkelen”. – Anouk Drayer, NIMA Gediplomeerde A en B Marketing