Examenkalender

Terug naar overzicht

NIMA Marketingcommunicatie-B2 (mondeling)

Datum
Vanaf 15 05 2012 
Locatie
Omgeving Amstelveen 
Prijs
€ 480 

Inschrijftermijn is verstreken
De uiterste inschrijfdatum voor dit examen is inmiddels verstreken. Mogelijkerwijs kunt u zich via een last minute inschrijving alsnog aanmelden. Hier zijn kosten aan verbonden. Informeer naar de mogelijkheden via 020 - 503 93 00.

Het marketingcommunicatieplan (min. 10 en max. 25 A4, exclusief eventuele bijlagen van max. 5 pagina's) dient uiterlijk 10 april 2012 in drievoud (hardcopy) en digitaal (examens@nima.nl) te zijn ontvangen door het NIMA, t.a.v. de afdeling Qualification, Postbus 9072, 1180 MB AMSTELVEEN.

Locatie
Mondelinge examens worden over het algemeen gehouden in de omgeving van Amstelveen. De locatie is afhankelijk van een aantal zaken, waaronder het aantal inschrijvingen. Twee weken voor het examen wordt aan alle inschrijvers de definitieve locatie bekend gemaakt in de schriftelijke oproep die iedereen thuis ontvangt.

Voor doorgang van een mondeling examen heeft NIMA een minimum van 5 aanmeldingen nodig.

Examendatum
Mondelinge NIMA Examens worden gehouden vanaf de genoemde examendatum. Over het algemeen vinden examens plaats in de week van de aangegeven examendatum. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt wel eens uitgeweken naar de daarop volgende week. NIMA neemt uiterlijk vier weken voor de aangegeven examendatum contact met u op als het examen na deze twee weken plaatsvindt.

Meer informatie over dit examen
Op zoek naar de exameninhoud, exameneisen, literatuurlijst en de toelatingsrichtlijnen van dit examen? Klik hier voor alle informatie van dit examen.

banner
Klik verder

NIMA Diploma behalen? Daarom!

  1. Onafhankelijk bewijs van bekwaamheid
  2. Brengt je verder in de commerciële wereld
  3. Vergroot jouw kansen, ook in de interne organisatie 
  4. NIMA Diploma's zijn internationaal geaccrediteerd