NIMA Summer School

Ontwikkel jezelf deze zomer
✔ Training in 10 thema's
✔ Wordt allround marketeer
✔ Breid je netwerk uit

Meer informatie

PASSE-PARTOUT

Een jaar onbeperkt deelnemen aan NIMA Classes & Events

Aanmelden

NIMA Opleidingen

NIMA biedt de opleidingen op het gebied van (online) marketing, communicatie en sales. Benieuwd welke opleiding het beste bij jou past?

Doe de test

Nederlands Instituut voor Marketing

NIMA is de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. Wij ondersteunen je tijdens je professional journey met kennis en vaardigheden. Dat doen we met ons netwerk, onze masterclasses en events. En natuurlijk met onze diploma’s, titels en certificaten om duiding te geven aan het kennisniveau en de werkervaring van professionals in het vak.

Over NIMA
Educatie

Educatie

Bij NIMA kan je jouw kennis en vaardigheden nog verder ontwikkelen, door middel van onze masterclasses, het behalen van een NIMA Diploma of het aangaan van een erkende titel.

Ontwikkel je verder
Netwerk

Netwerk

NIMA biedt je een groot netwerk van professionals en organisaties in marketing, communicatie en sales. Binnen NIMA hebben we verschillende mogelijkheden om jouw netwerk te vergroten en te onderhouden.

Bouw je netwerk uit
Nieuws

Nieuws

NIMA houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vak. Volg het nieuws van NIMA en blijf op de hoogte van alles dat er speelt in de vereniging en in het vak (nationaal en internationaal).

Blijf bij
Word lid en geniet van alles wat NIMA te bieden heeft

NIMA biedt verschillende lidmaatschappen voor jou als professional en voor je hele team. Ontdek hier het membership dat het beste bij je past

Zij kozen ook voor NIMA

NIMA Masterclasses

NIMA biedt 130 classes en events per jaar.