Aandacht voor jouw event

Aandacht voor jouw event

[mpc_divider width=”4″ content_border_css=”border-width:4px;border-color:#0496ff;border-style:solid;border-radius:5px;” lines_color=”#0496ff” lines_weight=”3″]

NIMA accrediteert ook van diverse externe partijen trainingen, cursussen, masterclasses, seminars en webinars. NIMA gecertificeerden vinden het volledige overzicht op hun persoonlijke omgeving van MyCareer.

Wil je een programma aanmelden of wil je meer informatie? Stuur ons gerust een mail.

PE punten

Senior Marketing Professionals, Senior Communication ProfessionalsRegister Marketeers en Qualified Lectureres worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. Daarnaast worden álle evenementen en bijeenkomsten die PE-punten opleveren direct getoond in de ‘MyCareer’-omgeving, waar NIMA-members met een titel hun permanente educatie bijhouden.

Jouw event

Voor iedere organisator is het mogelijk om een (marketing)event, variërend van een online seminar tot een meerdaagse studiereis te laten accrediteren door NIMA, mits deze voldoen aan de gestelde voorwaarden. De organisator ontvangt daarvoor een logo en mag dat in alle marketingcommunicatie-uitingen, die betrekking hebben op dat event, gebruiken. Voordeel van het NIMA PE-logo is dat niet alleen de ruim 500 NIMA titelhouders, maar ook overige geïnteresseerden direct zicht krijgen op de PE-waarde van het programma door derden.

Prijzen per event

Webinars:                                                     €50

Events/workshops tot een halve dag:     €200

Dagtraining of -congres:                            €300

Meerdaagse trainingen/sessies:               €400

[mpc_divider width=”4″ content_border_css=”border-width:4px;border-color:#0496ff;border-style:solid;border-radius:5px;” lines_color=”#0496ff” lines_weight=”3″]
 Lunar Institute              
               
       moa, onderzoek, marketing        
   Blauw Research          NIMA

 

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X