NIMA Classes en Events - NIMA

Academy

Via de NIMA Academy kun je als marketing-, communicatie- of salesprofessionals jaarlijks meer dan 120 classes, trainingen, workshops, leergangen en community events volgen. Denk hierbij aan kennissessies in verschillende formats, waarin theorie en praktijk door bevlogen experts met elkaar worden verbonden.

Masterclass

In onze Masterclass behandelen we een specifiekthema waarbij we de theorie combineren met de praktische toepassing. Basiskennis in marketing is tijdens het volgen van een Masterclass een vereiste

Mastercourse

In meerdere sessies word je helemaal bijgepraat over een specifiek thema. Zo til je je kennis naar een hoger niveau en blijf je altijd up-to-date

Training

Tijdens de NIMA Training krijg je alle tools mee om direct aan de slag te gaan met het onderwerp wat behandeld wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan personal branding, leiderschap en presenteren.

Workshop

Belangrijk bij de NIMA Workshop is het component ‘doen’. Tijdens deze sessie ga je direct aan de slag.

Community events

Onze 23 communities organiseren ieder jaarlijks minimaal twee sessies waarbij netwerken een groot component is. Van bedrijfsbezoek tot inspiratiesessie.

Education Days

Vier keer per jaar organiseren we in samenwerking met MOA de Education Days speciaal voor docenten in zowel het particulier als het regulier onderwijs.

Incompany sessies

Wil je een hele groep binnen jouw organisatie trainen?

Kies dan voor een Incompany Sessie.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X