Laat uw event of class accrediteren door NIMA

NIMA accrediteert ook van diverse externe partijen trainingen, cursussen, masterclasses, seminars en webinars. NIMA gecertificeerden vinden het volledige overzicht op hun persoonlijke omgeving van MyCareer.

Voor iedere organisator is het mogelijk om een (marketing)event, variërend van een online seminar tot een meerdaagse studiereis te laten accrediteren door NIMA, mits deze voldoen aan de gestelde voorwaarden. De organisator ontvangt daarvoor een logo en mag dat in alle marketingcommunicatie-uitingen, die betrekking hebben op dat event, gebruiken.

NIMA Register Marketeers, Qualified Lectureres, Senior Marketing Professionals en Senior Communication Professionals worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken.

NIMA organiseert zelf ongeveer zestig events waarmee deze gecertificeerden hun punten kunnen halen, maar stelt ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden.

1 PE punt copyDe PE-punten worden per event vastgesteld door de Project Manager Persoonscertificering van NIMA. Voor het vastgestelde aantal punten ontvangt de organisator een logo dat in de communicatie kan worden gebruikt. Voordeel van het NIMA PE-logo is dat niet alleen de ruim 400 NIMA persoonsgecertificeerden maar ook overige geïnteresseerden direct zicht krijgen op de PE-waarde van het programma door derden. Hiermee verschaft het logo in de aanloop naar het event ook waarde voor overige bezoekers, sponsoren en sprekers.

Voor een relatief klein event betaalt de organisator een klein bedrag, voor een meerdaags event een wat hoger. In ruil voor de aanvraag ontvangt de organisator een check op het programma, een PE-logo dat het aantal punten vermeldt dat kan worden gebruik in eigen communicatie en een vermelding op de NIMA-site (zie  hieronder).

Daarnaast worden álle evenementen en bijeenkomsten die PE-punten opleveren direct getoond in ‘MyCareer’-omgeving, waar NIMA-members met een titel hun permanente educatie bijhouden.

Prijzen voor het accrediteren van opleidingen/trainingen  (per event *):

Webinars:                                                     €50

Events/workshops tot een halve dag:     €200

Dagtraining of -congres:                            €300

Meerdaagse trainingen/sessies:               €400

Wil je een programma aanmelden of wil je meer informatie? Mail dan naar Amanda Gooijers (amanda@nima.nl).

*) Bovenstaande prijzen zijn excl. btw . Als een event ongewijzigd wordt herhaald blijft accreditatie voor een jaar geldig

Interactieve workshop jongerenmarketing en -communicatie

Combat

Big Data voor Marketeers

Big Data Value Center

dé specialist in User Experience Design (UX) trainingen

UX Academy

Resultaatgedreven marketing & business development

Budeco

Aanbieder van trainingen e-commerce, content & communicatie, SEO & analytics, marketing en social media.

Frankwatching

Management Programmes in Marketing & Sales

Vlerick Business School

Vaardigheidstrainingen, Workshops en Classes

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X