Frankwatching - NIMA

Frankwatching

Frankwatching is in tien jaar tijd uitgegroeid tot dé toonaangevende aanbieder van trainingen (open inschrijving, incompany en maatwerk) en online cursussen in de vakgebieden e-commerce, content & communicatie, SEO & analytics, marketing en social media.

Frankwatching Academy is in 2015, 2016, 2017 en 2018 in de Emerce 100 uitgeroepen tot tot de beste opleider in marketing & communicatie. En sinds januari 2019 NIMA Education Partner.

Jaarlijks leiden we duizenden professionals op, die de trainingen en webinars hoog beoordelen (gemiddelde rapportcijfer: 8.3).

Onze trainers komen uit de praktijk. We trainen in kleine groepen en hechten waarde aan een mix van theorie, prikkelende cases en veel interactie. We vinden het vanzelfsprekend dat we een intake doen met iedere deelnemer, onze locaties goed bereikbaar zijn en werken met een all-in prijs. Je gaat naar huis met een certificaat én punten voor je NIMA of e-Academy-programma.

We hebben een breed aanbod waarbij je kunt kiezen uit verschillende leervormen:

  • Trainingen en opleidingen: van een 1-daagse cursus tot een opleiding van 5 dagen
  • Incompany: train je team naar meer succes en haal de experts in huis
  • Online cursus: kies een online cursus en start direct je online training

Naast deze leervormen bieden we ook voordelige combinaties in de vorm van Onbeperkt leren. Jaarlijks bieden wij meer dan 200 trainingen aan op verschillende locaties in Nederland en België. Onze online cursussen zijn direct online beschikbaar.

Frankwatching Academy is onderdeel van Frankwatching, hét platform en de community voor iedereen die zich bezighoudt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech.

Alle geaccrediteerde cursussen vind je terug in de PE-agenda op MyCareer

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X