(Blog) 'Financial engineering in de wereld van merken' - NIMA

(Blog) ‘Financial engineering in de wereld van merken’

9 juli 2020
-

De zakelijke kant van branding: dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. In de afgelopen jaren heb ik veel grote merken mogen helpen met merkveranderings- en verbeteringsvraagstukken en gemerkt dat ik niet de enige ben. Veel bestuurders van de bedrijven waarmee ik werk delen mijn passie. Ook zij hebben meer interesse in de ā€˜businessā€™ kant van merken en hun management, dan de ā€˜magischeā€™ kant.

Daarmee wil niet zeggen dat het creatieve aspect van het merk niet belangrijk is. In tegendeel: het is cruciaal voor merken om een emotionele connectie te vormen met het publiek en daarvoor is creativiteit essentieel. Als bestuurder heb je de zakelijke kant van het merk echter nodig om beslissingen te kunnen nemen over hoe, wat, wanneer en hoeveel er geĆÆnvesteerd moet worden in het merk. Eerder schreef ik alĀ een artikelĀ over hoe je het merk op de agenda zet in de boardroom. Dit keer ga ik dieper in op ā€˜financial engineeringā€™ in de wereld van merken.

Lees dit artikel op

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X