(Boekrecensie Register Marketeers) De impact van communicatie: een handboek voor financials - NIMA

(Boekrecensie Register Marketeers) De impact van communicatie: een handboek voor financials

22 oktober 2019
-

Als marketeer leun ik, als het gaat om financiële vraagstukken, persoonlijk graag op mijn collega’s van de financiële afdeling. Zij weten dat ik weinig affiniteit met het onderwerp heb en komen soms al van te voren hun hulp aanbieden. Het verzoek om dit boek te recenseren, was dan ook niet mijn eigen keus. Toch ben ik er achteraf wel blij mee. Het heeft me een mooie inkijk gegeven waar de financials op het gebied van communicatie mee worstelen. Als verantwoordelijke voor zowel marketing als communicatie in de organisatie waar ik werkzaam ben, kan ik me nu veel beter inleven in de communicatiebehoefte van deze collega’s.

Lees dit artikel op

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X