boost online marketing

Boost je carrière als online marketeer

Als online marketeer ben je nooit uitgeleerd. Wil je een boost geven aan je carrière? Kies dan voor een NIMA Opleiding in de richting van online marketing. Je kunt kiezen uit NIMA A Online Marketing en NIMA B Digital Marketing.

De NIMA A Opleiding geeft je een stevige basis als online marketeer, met NIMA B wordt je opgeleid tot online marketingmanager. Beiden opleidingen bieden je goede theoretische kennis en slaan de brug naar de praktijk. Je krijgt met deze opleidingen de tools in handen om effectief aan de slag te gaan in de online marketing.

Boost je carrière vandaag nog met NIMA A Online Marketing en/of NIMA B Digital Marketing.

NIMA A

NIMA A Online Marketing

Met het NIMA A Online Marketing diploma op zak kun je onder andere heldere marktsegmentaties en doelgroepanalyses maken. Na de opleiding weet jij als geen ander hoe je online marketing inzet bij de gewenste doelen van de organisatie. Het NIMA A Online Marketing opleiding volg je bij één van onze opleiders en het examen leg je af bij NIMA. Het NIMA A Online Marketing examen bestaat uit twee onderdelen. Bekijk alle nodige informatie over de opleiding en het examen via de button.

Boost met NIMA A Online Marketing

NIMA B Digital Marketing

Met het NIMA B Digital Marketing diploma ben je straks helemaal gespecialiseerd in digital marketing. Na de opleiding ben je in staat volledig en zelfstandig een digital marketingplan te schrijven en te presenteren. Je leert welke kansen en mogelijkheden er liggen in online marketing en herkent de customer journey van jouw klant als specialist. Na het volgen van de opleiding bij één van onze educatie partners, doe je bij NIMA het examen. Het examen bestaat uit twee onderdelen. Nieuwsgierig naar de opleiding?

Boost met NIMA B Digital Marketing