Boost

Hey online marketeer

Heb jij ambities om het verder te schoppen in (online) marketing? Wil je bijvoorbeeld een stap maken op de carrièreladder of wil je juist verbreden en meer diepgang in je functie? Dan ben je bij NIMA aan het juiste adres. NIMA is een onafhankelijk exameninstituut. Het NIMA Diploma biedt jouw direct waarde op de arbeidsmarkt.

Resultaatgerichte opleiding die je bekend maakt met het hele marketingproces. Met dit diploma maak je een flinke sprong in je kennis, die je dagelijks in kunt zetten.

Na de opleiding weet je hoe je jouw bedrijf online vindbaar moet maken voor zoekmachines, hoe je online marketingmiddelen kunt inzetten en hoe je voor jouw doelgroep relevante content maakt.

Meer informatie

Deze opleiding stoomt je helemaal klaar voor de praktijk. Het examen bestaat uit twee delen. Eén algemeen deel en één specialisatie.

Met dit diploma op zak weet jij de juiste lijnen voor je bedrijf uit te zetten in een operationeel plan en dit te converteren naar omzet.

Meer informatie

* Je krijgt een aanbod van onze geselecteerde aanbieders NCOI, ICM en Frankwatching.

Welke groei je in je marketingcarrière ook wilt maken wij helpen je er graag bij. Door het volgen van een praktijkgerichte NIMA-opleiding bij onze geselecteerde Education Partners bieden we de mogelijkheid om een stevige basis te leggen.
De opleidingen bieden een ideale voorbereiding op het NIMA Examen. Door de praktijkgerichte aanpak ken je niet alleen de theorie maar weet je deze ook direct te vertalen naar jouw werksituatie.

Wil je weten welk diploma bij jou past?

Doe de check met de Studieadviestool.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X