Business

Business Memberships

Moving you forward

Memberships

Kies het membership dat het best bij je past

 

Connect

500

Bedrijfslidmaatschap speciaal ingericht voor de startende ondernemer en zelfstandige professional

 

1 professional

€ 100 educatiebudget

1 kaart NIMA Marketing Day

Business Membership

1.000

Zeer compleet voor organisaties die talloze mogelijkheden van persoonlijke ontwikkeling in willen zetten om als team te groeien

< 4 medewerkers

25% extra educatiebudget

2 kaarten NIMA Marketing Day

Top Marketing Club

Let’s talk!

Exclusief bedrijfslidmaatschap voor dé toonaangevendste marketingbedrijven van Nederland

< 15 medewerkers

€ 6.500 educatiebudget

8 kaarten NIMA Marketing Day

Volle kracht vooruit

Naast de bekende certificeringen en persoonsgebonden memberships kan een organisatie als geheel ook lid worden van NIMA. NIMA is er om jou en je team te voorzien van de kennis en vaardigheden om zo het optimale te halen uit marketing, communicatie en sales. Op elk moment. Daarom kun je rekenen op professionele ontwikkeling door middel van o.a. een online kennistoets inclusief persoonlijk ontwikkeladvies, inspirerende kennissessies en toegang tot de NIMA Marketing Day.

Maar we gaan verder. Je krijgt als Business Member ook toegang tot een netwerk van ruim 22 Communities met enthousiaste en gemotiveerde professionals. Of wat dacht je van een flink portie vakkennis door een jaarabonnement op Marketing Tribune en extra abonnement op een vakblad naar keuze.

Op dit moment telt NIMA ruim 500 aangesloten bedrijven en instellingen die via hun NIMA Membership blijk geven van hun verbondenheid met en ontwikkeling van het vak en de functie.

Events

Wij organiseren en faciliteren bijeenkomsten, workshops en andere vormen van kennisdeling die jou volledig ondersteunen in je professionele ontwikkeling.

Skillset

Ben je een professional kom dan naar onze vaardigheidstrainingen om je skills uit te breiden of je verder te bekwamen in je vakgebied.

Meetups

Wij organiseren en faciliteren bijeenkomsten, workshops en andere vormen van kennisdeling die jouw ondersteunen in je professionele ontwikkeling.

WordPress Themes
X
X
X