NIMA Career Booster voor je persoonlijke ontwikkeling

Je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Vakinhoudelijk groeien? Iedereen wil het, maar veel jonge en ambitieuze marketeers vinden het nogal een uitdaging om hier écht doelgericht mee aan de slag te gaan. NIMA maakt het je makkelijk. Voor jou als jonge marketingprofessional biedt NIMA een uitstekend netwerk met coachingprogramma, beter bekend als de NIMA Career Booster. De NIMA Career Booster is een plus-optie waarmee je je lidmaatschap uitbreidt.

Career Booster
Career Booster

Wat houdt het in?

Groeien doe je bij NIMA niet alleen. NIMA is een beroepsvereniging die professionals in verschillende stadia van hun loopbaan met elkaar in contact brengt. Het NIMA Career Booster-programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarbij je voor een periode van twee jaar intensieve begeleiding krijgt van en kunt sparren met een persoonlijke, zeer ervaren marketingmentor uit het uitgebreide NIMA Netwerk. Op deze manier hebje dan altijd de beschikking over een onafhankelijk én vertrouwelijk klankbord waarbij je terecht kunt met al je marketing-en loopbaanvragen.

Voordelen

Een persoonlijke marketingmentor, aan jou gekoppeld op basis van een gedegen intake-procedure. Jouw mentor is bereikbaar voor uitdagingen die jij in je werk tegenkomt
Minimaal 4 keer per jaar een een-op-een meeting met je mentor om uitgebreid op vooraf gestelde leerdoelen in te gaan
Gratis deelname aan alle Top Marketing Tours (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals
Gratis deelname aan de meet-ups (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals
Een jaarlijks Career Booster Event; een kennis- & netwerkbijeenkomst waar je andere mentees en mentoren uit het Career Booster-programma ontmoet en natuurlijk kennis en ervaringen uitwisselt

Top Marketing Tours

Naast een-op-een sessies met een mentor, kom je regelmatig met vakgenoten in aanraking en kun je kennis en ervaring opdoen door een kijkje te nemen in andermans ‘marketingkeuken’ tijdens Top Marketing Tours en de wat informelere meet-ups.

Meld je aan!

Het Career Booster-programma is exclusief voor NIMA-Leden. De investering bedraagt:
€ 500,00 excl. btw
€ 605,00 incl. btw

Wat deelnemers zeggen

Martine en Joris: professioneel en persoonlijk
Koen & Jantine, marketingmentor en mentee: Krachtig carrièrekoppel
Column Janine Voerman: Drang om beter te worden
Harry Wientjens en Deborah Schüssel – De sterke punten polijsten
Professional soulmates

Ben jij klaar voor de Career Booster?

Meld je dan snel aan. De investering bedraag 500,00 euro excl. btw (605,00 euro incl btw)per jaar. De NIMA Career Booster is exclusief voor leden. Nog geen lid? Geen probleem. Klik op onderstaande button.