Career Booster - NIMA - Boost je Career bij NIMA!

Career Booster

Career Booster

Je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Vakinhoudelijk groeien? Iedereen wil het, maar veel jonge en ambitieuze marketeers vinden het nogal een uitdaging om hiermee écht doelgericht aan de slag te gaan. NIMA maakt het je makkelijk. Voor jou als jonge marketingprofessional biedt NIMA een uitstekend coachingsprogramma.

Wat houdt het in?

Groeien doe je bij NIMA niet alleen. NIMA is een beroepsvereniging die professionals in verschillende stadia van hun loopbaan met elkaar in contact brengt.

Het NIMA Career Booster Programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarbij je voor een periode van twee jaar intensieve begeleiding krijgt van en kunt sparren met een persoonlijke, zeer ervaren marketingmentor uit het uitgebreide NIMA Netwerk. Op deze manier heb je dan altijd de beschikking over een onafhankelijk én vertrouwelijk klankbord waar je terecht kunt met al je marketing- en loopbaanvragen.

Top Marketing Tours

04feb13:3018:00Top Marketing Tour: TikkieExclusief NIMA Young Professionals event! Schrijf je snel in! Investering: Young Professional & Career Booster Member ‚ā¨ 0 Normaal tarief ‚ā¨ 125 (excl. btw)

01jul19:0021:00Meet-up: VandebronExclusief NIMA Young Professionals event! Schrijf je snel in! Investering: Young Professional & Career Booster Member ‚ā¨ 0 Normaal tarief ‚ā¨ 75 (excl. BTW)

Top Marketing Tours

Naast 1-op-1 sessies met een mentor, kom je regelmatig met vakgenoten in aanraking en kun je kennis en ervaring opdoen door een¬†kijkje te nemen in andermans ‚Äėmarketingkeuken‚Äô¬†tijdens Top Marketing Tours en de wat informelere meet-ups.

Eén keer per jaar komen alle mentoren en mentees bijeen tijdens het Career Booster Event. Lees hier terug hoe openhartig o.a. Patrick Kuijsters, Director Marketing & Online van de Volksbank tijdens het Career Booster Event op 6 april 2017 vertelde welke afslagen hij gedurende zijn loopbaan heeft gemaakt en hoe hij kwam waar hij zit.

Wat krijg je?

  • Een persoonlijke marketingmentor, aan jou gekoppeld op basis van een gedegen intake-procedure. Jouw mentor is altijd bereikbaar voor uitdagingen die jij in je werk tegenkomt
  • Minimaal vier keer per jaar een 1-op-1 meeting met je mentor om uitgebreid op vooraf gestelde leerdoelen in te gaan
  • Gratis deelname aan alle Top Marketing Tours (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals
  • Gratis deelname aan de meet-ups (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals
  • Een¬†jaarlijks Career Booster Event, een kennis- & netwerkbijeenkomst waar je andere mentees en mentoren uit het Career Booster Programma ontmoet en natuurlijk kennis en ervaringen uitwisselt

Meld je aan!

Het Career Booster Programma is exclusief voor NIMA Members (Personal Membership Silver, Gold en Business Members) en de investering bedraagt slechts ‚ā¨ 500 per jaar.

Meer weten?
Neem dan contact op met team members members@nima.nl¬†of 020 ‚Äď 5039332.

Deelnemers aan het woord

Martine en Joris: professioneel en persoonlijk
Lees het artikel.

Koen & Jantine, marketingmentor en mentee: Krachtig carrièrekoppel
Lees het artikel.

Janine Voerman

Column Janine Voerman: Drang om beter te worden
Lees de column.

Harry Wientjens en Deborah Sch√ľssel – De sterke punten polijsten
Lees het artikel.

career booster

Professional soulmates
Lees het artikel.

Martine Boekestein over de NIMA Career Booster

De NIMA Career Booster is voor mij de volgende stap in mijn carrière. Ik heb een goede basis gelegd na mijn studie en mijn eerste jaren als marketing specialist, en ben nu klaar om me zowel persoonlijk als inhoudelijk verder te ontwikkelen in het marketingvak. Het was voor mij een logische keuze om voor de NIMA Career Booster te kiezen, omdat NIMA het meest gerenommeerde marketinginstituut in Nederland is en vele mooie (marketing)bedrijven zijn aangesloten, waardoor je veel nieuwe mensen uit het vak leert kennen en van hen kan leren. Door de gesprekken met mijn mentor en de deelname aan de Top Marketing Tours samen met de andere deelnemers, deel ik ervaringen en doe ik nieuwe ervaringen op. Met die kennis en ervaring, hoop ik over twee jaar klaar te zijn om als Brand Manager of Marketing Manager aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit!

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X