NIMA Communities

NIMA stimuleert marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Hiervoor organiseren we onder meer in samenwerking met actieve leden binnen de NIMA Communities diverse activiteiten binnen specialisaties, regio’s of voor speciale carrière groepen.

Ruim honderd actieve leden leveren als bestuurslid van een NIMA Community op vrijwillige basis een bijdrage. De platformbesturen zijn de ruggengraat van het NIMA Netwerk. Zij maken het mogelijk marketing-, communicatie- en salesprofessionals uit verschillende branches met verschillende expertises te ontmoeten en bieden met regelmaat off- én online netwerkmogelijkheden. Zij organiseren activiteiten zoals seminars, themasessies, bedrijfsbezoeken en netwerkborrels in jouw regio.

Ontdek hieronder de inmiddels 22 communities ingedeeld op drie niveaus: carrière, specialisatie en regio’s.

Fysiek en online
De bijeenkomsten van de platformen en regio’s hebben een uniek karakter omdat deze door marketeers voor marketeers worden georganiseerd. De leerzame, inspirerende en verbindende netwerkactiviteiten hebben uiteraard altijd een link met marketing.

Platformbestuursleden leveren ook regelmatig een bijdrage door een paper of blog te (laten) schrijven naar aanleiding van een netwerkactiviteit of recensies op boeken te geven.

Zelf online ervaringen delen en met vakgenoten in contact komen kan natuurlijk ook. NIMA heeft voor vrijwel ieder platform een LinkedIn Group waar geïnteresseerde marketeers zich voor aan kunnen melden. Bekijk hier alle NIMA LinkedIn Groepen.

 


Specialisaties

De activiteiten die onze specialisatie platformen organiseren zijn gericht op een heel specifiek thema of zijn geschikt voor marketeers werkzaam binnen een bepaalde branche. De leerzame, inspirerende en verbindende netwerkactiviteiten hebben uiteraard altijd een link met marketing, communicatie en/of sales. …

Lees meer ▸

Regio’s

De activiteiten van onze regio communities hebben een uniek karakter, omdat zij binnen zes regio's door Nederland marketeers bij elkaar brengen en op die manier regionaal een netwerk bieden. De leerzame, inspirerende en verbindende netwerkactiviteiten hebben uiteraard altijd een link met marketing, communicatie en/of sales. …

Lees meer ▸

Carrière

Binnen de carrière communities vallen de platformen die speciaal voor een bepaalde doelgroep activiteiten ontplooien. De leerzame, inspirerende en verbindende netwerkactiviteiten hebben uiteraard altijd een link met marketing, communicatie en/of sales. …

Lees meer ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X