Communicatie

NIMA Communicatie is een van de nieuwe platforms binnen NIMA. De focus van NIMA is om het communicatie platform aan te haken bij de reeds bestaande marketing en sales platformen, deze vakgebieden zijn immers onlosmakelijke met elkaar verbonden.

Waar gaat NIMA communicatie zich concreet op richten:
De internationale opererende communicatie professional, op zowel het B2B and B2C vlak. Waarbij vooral gedacht moet worden aan bedrijven en minder aan overheden of advies organisaties. Waarin wij vooral het netwerken faciliteren op vraagstukken als: Welke communicatie uitdagingen leven er onder onze doelgroep, wat zijn de trends in ons vak, hoe verbinden we met andere disciplines.

Wij luisteren naar jouw behoefte op het gebied van communicatie:
En trappen jaarlijks af met een kick-off sessie waarin actieve participatie wordt gevraagd van senior communicatie professionals om de agenda voor dat jaar te bepalen. Deze jaarlijkse sesie kun je zien als:
Mindsharing events, denktanks, zelfsturende bijeenkomsten, interactieve sessies waarin je vooral onderdeel bent van de community. Samen communiceren.

Wat bieden wij:
Lezingen, workshops, events passend bij de hedendaagse communicatie behoeften. De agenda is immers gezamenlijk bepaald. We verwelkomen alle communicatie- en marketingprofessionals.

 

Kim van der Beek
Marketing & Communicatie NBD Biblion + Communicatie Sensoor Haaglanden

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X