Foodchain & Agrimarketing

NIMA Foodchain & Agrimarketing is hét expertiseplatform waar je nieuwe inzichten kunt opdoen op het gebied van marketing van  de foodchain- en agribusiness.

Het doel van NIMA FAM is het marketingvak binnen de foodchain- en agribusiness naar een hoger plan te trekken. Dit bereiken we door de laatste ontwikkelingen op het marketinggebied of ‘hot topics’ bespreekbaar en toegankelijk te maken voor vakgenoten. Daarbij proberen we de praktische toepasbaarheid hoog te houden.

Bijeenkomsten
De onderwerpen die tijdens bijeenkomsten aan bod komen zijn een afspiegeling van de behoeften uit het veld en de visie van het NIMA FAM bestuur. Terugkerende thema’s zijn: veranderende markten, communicatie en branding, samenwerking in ketens, innovatie en verantwoord ondernemen. De wisselwerking tussen wetenschap en praktijk en het uitwisselen van kennis en ervaring in een prettige omgeving is daarbij het uitgangspunt. Dat bereiken we door de inzet van boeiende sprekers, bedrijven te bezoeken en door 1 keer per jaar een congres te organiseren rondom een actueel thema.

Voor wie organiseren we de bijeenkomsten?
De activiteiten van NIMA FAM worden georganiseerd voor marketeers uit de foodchain- en agribusiness: producenten, toeleveranciers, distributeurs, detaillisten en aanverwante instellingen. Ook eigenaren van productiebedrijven zijn natuurlijk van harte welkom bij de activiteiten.

Contact
Wil je via e-mail op de hoogte blijven van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact opnemen met het bestuur dan kun je contact opnemen met Floris van Dam (020-5039353). De LinkedIn groep voor Foodchain & Agrimarketing, die ook toegankelijk is als je geen lid bent van NIMA, biedt aanvullende mogelijkheden om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Annemarie Blitterswijk
Product/Concept developer / Marketing- & Projectmanager, Versmerk
06-20240430
Cock van Bommel RM
Business Development Manager, Erfgoed

Stef Beerens
Owner, GREEN communicatie

Frans Verhees
Assistant professor, Wageningen University

Caroline Nederpelt
Marketing & Communicatie Manager, Adomex International B.V.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X