Communities - NIMA

Communities

Communities

Make that change

Wij zijn er, voor jou

NIMA stimuleert marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Hiervoor organiseren we onder meer in samenwerking met actieve leden binnen de NIMA Communities diverse activiteiten binnen specialisaties, regio’s of voor speciale carrière groepen.
Ontdek hier de 20 communities en sluit je aan!

B2B

Business-to-business marketing (B2B) brengt geheel andere marketingprocessen met zich mee dan business-to-consumer marketing (B2C). De interesse in B2B groeit onder NIMA leden. Daarom startte in 2009 het expertiseplatform NIMA B2B.

Brein en Gedrag

Kennis over brein en gedrag, en de toepassing ervan in marketing context. Zie daar het speelveld van de NIMA Community Brein & Gedrag. Marketeers die begrijpen hoe dit werkt en welke factoren de besluitvorming beïnvloeden, hebben een enorme voorsprong. In korte tijd groeide het aantal leden snel en onze inspiratiesessies zijn druk bezocht.

Digital Marketing & Communicatie

Het doel van het NIMA Digital Marketing & Communicatie platform is het inspireren, enthousiasmeren en delen van kennis. Het leren van vakgenoten, het valideren en challengen van denkwijze, signaleren van nieuwe ontwikkelingen, het creëren en delen van relevante online marketing stromingen en het organiseren van relevante sessies.

Experience Marketing

De naam van dit expertiseplatform zegt het al: experience marketing draait om beleving. Dus, wil je meer weten over de imagination society en storytelling? Wil je zien hoe je een authentiek verhaal voor een merk naar buiten kunt brengen? Hoe je beleving, belevenis en ervaring – kortom, een experience – creëert?

Financial Services

In een onrustige periode zijn goede marketeers de aangewezen personen om de financiële sector weer op een goede manier op de kaart te zetten. Er zijn nieuwe marketeers nodig om deze uitdagende sector weer de goede kant op te sturen.

Foodchain & Agrimarketing

NIMA Foodchain & Agrimarketing is hét expertiseplatform waar je nieuwe inzichten kunt opdoen op het gebied van marketing van de food- en agribusiness.

Internal Branding

Denk jij ook dat een merk sterker wordt als de merkwaarden ook door de organisatie worden nageleefd? En ben je benieuwd hoe anderen dat voor elkaar krijgen binnen de organisatie? Check dan de NIMA Internal Branding community.

Marketing in de Zorg

De NIMA Marketing in de Zorg community focust zich op zorgvraagstukken, innovatieve ideeën en het marketinggedachtegoed in de hele zorgketen.

MEC

Het MEC is een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Midden (regio)

NIMA Regio Midden biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Midden Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Noord (regio)

NIMA Regio Noord biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Noord-Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Noordwest (regio)

NIMA Regio Noordwest biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Noordwest-Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Oost (regio)

NIMA Regio Oost biedt marketing, communicatie en sales professionals werkzaam (of woonachtig) in Oost-Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Register Marketeers

NIMA biedt Register Marketeers (RM’ers) een omgeving waarin het uitwisselen van ideeën over de ontwikkelingen in het vak vanzelfsprekend is. Deze groep en de activiteiten zijn alleen toegankelijk voor de gecertificeerde marketeers.

Sales

De NIMA Sales Community vormt het platform voor alle Sales Leaders en Sales Professionals die zich willen blijven ontwikkelen, nieuwsgierig zijn naar nieuwe trends in het Sales-vak, gelijke tred willen houden met agile change en zich realiseren dat de volgende Sales-Olympische spelen al volgend kwartaal zijn!

Senior Marketing Professionals (SMP)

NIMA biedt samen met het SMP bestuur haar Senior Marketing Professional titelhouders gedurende het jaar diverse activiteiten aan. Van SMP on Tours tot Round Table sessies over diverse onderwerpen.

Wereldmarketeers

Wereldmarketeers is een platform voor en door marketeers, die elkaar helpen en inspireren maatschappelijke uitdagingen om te zetten in kansen voor zichzelf, hun bedrijf en de wereld. Zo zorgen we ervoor dat grote en vaak urgente, maatschappelijke problemen sneller worden opgelost.

Young Professionals

Als jonge marketeer wil je graag alles uit jezelf halen en tegelijkertijd heb je de behoefte aan fun en informele contacten met gelijkgestemden buiten je werk. Met het NIMA Young Professionals Membership til je jouw carrière op een toffe manier naar ‘the next level’!

Zuid (regio)

NIMA Regio Zuid biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Zuid Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Zuidwest (regio)

NIMA Regio Zuidwest biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Zuidwest Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.


Digital Marketing & Communicatie

Het doel van het NIMA Digital Marketing & Communicatie platform is het inspireren, enthousiasmeren en delen van kennis. Het leren van vakgenoten, het valideren en challengen van denkwijze, signaleren van nieuwe ontwikkelingen, het creëren en delen van relevante online marketing stromingen en het organiseren van relevante sessies.   Voor wie …

Lees meer ▸

Experience Marketing

NIMA Experience Marketing draait om de beleving van een product. Het expertiseplatform bestaat uit zo’n vijfhonderd geïnteresseerden. De naam van dit expertiseplatform zegt het al: experience marketing draait om beleving. Dus, wil je meer weten over de imagination society en storytelling? Wil je zien hoe je een authentiek verhaal voor een  merk …

Lees meer ▸

Financial Services

Sinds de financiële crisis zijn marketeers binnen de financiële wereld veel te stil geweest. Reputatiemanagers werden aangesteld om de schade beperkt te houden. Binnen de sector leek het velen verstandig om tijdelijk een pas op te plaats te maken op het gebied van marketing. Wat ons betreft is dit onterecht! …

Lees meer ▸

Foodchain & Agrimarketing

NIMA Foodchain- en Agrimarketing is dé community voor het delen en vergroten van jouw inzichten op het gebied van branding, marketing en communicatie in de agri- en foodbusiness. De specifieke vraagstukken en uitdagingen die foodchain- en agrimarketing met zich meebrengen vormen de voedingsbodem voor de activiteiten van NIMA FAM. Onze …

Lees meer ▸

NIMA Impact Marketing Challenge

In april en mei 2020 vindt de tweede editie van de NIMA Impact Marketing Challenge plaats. Dit programma biedt young professionals de mogelijkheid om een propositie te ontwikkelen met een duidelijke duurzame maatschappelijke impact. Hierbij komen alle aspecten van een succesvolle propositie aan bod. Met het uiteindelijke doel om meerwaarde …

Lees meer ▸

Regio Midden

NIMA Regio Midden biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Midden Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid. NIMA leden uit het midden van Nederland worden uitgenodigd de jaarlijks minimaal drie netwerkborrels …

Lees meer ▸

Regio Noord

NIMA Regio Noord biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Noord-Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid. NIMA leden uit het noorden van Nederland worden uitgenodigd de jaarlijks minimaal drie netwerkborrels GRATIS …

Lees meer ▸

Regio Noordwest

NIMA Regio Noordwest biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Noordwest-Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid. NIMA leden uit het noordwesten van Nederland worden uitgenodigd de jaarlijks minimaal drie netwerkborrels GRATIS …

Lees meer ▸

Sales

In de hedendaagse wereld van agile change, de intrede van de Buyer 2.0 en door de toepassingen en adaptie van nieuwe technologieën -zoals Internet of Things, Kunstmatige Intelligence en bewustwording van Neuroscience in Sales & Marketing-  is Sales een nog uitdagender vak geworden, zowel voor Sales Leaders als voor Sales …

Lees meer ▸

Senior Marketing Professionals

De community voor Senior Marketing Professionals organiseert speciaal voor de ruim 300 gecertificeerde marketingprofessionals (SMP's) een aantal keer per jaar besloten sessies: SMP On Tour. Tijdens deze inhoudelijke sessies worden de professionals uitgenodigd bij een collega Senior Marketing Professional en krijgt hiermee een kijkje in de keuken. Daarnaast werkt het community bestuur …

Lees meer ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X