NIMA Communities
brengen marketeers samen
NIMA Communities

Leren van het netwerk

NIMA stimuleert marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Hiervoor organiseren we onder meer in samenwerking met actieve leden binnen de NIMA Communities diverse activiteiten binnen specialisaties, regio’s of voor speciale carrièregroepen. Je kunt hierbij denken aan bedrijfsbezoeken, kennissessies, borrels en nog veel meer.

Hieronder vind je een selectie van de aankomende netwerkevenementen en natuurlijk een compleet overzicht van al onze communities.

Memberships

NIMA telt ruim 5000 leden voor wie wij verschillende trainingen, evenementen en netwerkborrels organiseren. Je kunt zowel persoonlijk als met het hele bedrijf lid worden. Wil jij profiteren van alles dat NIMA te bieden heeft? Sluit je dan aan.

Lees verder

Communities

NIMA stimuleert marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Hiervoor organiseren we onder meer in samenwerking met actieve leden binnen de NIMA Communities diverse activiteiten binnen specialisaties, regio’s of voor speciale carrière groepen.

Lees verder

Marketingevents

We werken in een vakgebied dat iedere dag verandert. Om ervoor te zorgen dat je bij kunt blijven in dit mooie vak organiseert NIMA naast de community events en de classes van de NIMA Academy ook een aantal grootschalige marketingevenementen, waaronder de NIMA Marketing Day en de Dutch Marketing Awards

Lees verder