NIMA Bonaire Community

De NIMA Bonaire Community biedt professionals op het gebied van marketing, communicatie en branding, die (deels) woonachtig zijn op Bonaire, een plek om hun kennis, netwerk en ervaringen te delen. Voor professionals die om wat voor reden dan ook gelinkt zijn aan Bonaire – of het nu is om te overwinteren of het de eerste woonplek is – is deze community dé plaats om gelijkgestemden te ontmoeten. 

Aankomende events van NIMA Bonaire

Op dit moment staan er geen events op de planning.

Waarom is de Bonaire Community interessant?

De NIMA Bonaire Community is interessant voor marketingprofessionals die zich willen verenigen met andere professionals die (een deel van hun tijd) op Bonaire wonen en werken, om kennis, netwerk en ervaringen te delen. Maar ook om cursussen en opleidingen aan te raden, om werk uit te wisselen en om elkaar hulp te bieden voor potentieel moeilijke marketing vraagstukken. 

Inspirerende bedrijfsbezoeken die gepaard gaan met interessante marketingpresentaties worden afgesloten met gezellige en vaak bruikbare (netwerk)borrels. Verder komen er veel professionals vanuit Nederland het eiland Bonaire bezoeken, wat goed is voor het uitbreiden van je netwerk in Nederland. Daarnaast kan de community ook zorgen voor vele voordelen op het gebied van cursussen, opleidingen en andere investeringen in jezelf als professional. Er zijn veel voordelen, dus aarzel niet en word lid van de NIMA Bonaire Community. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de NIMA Bonaire Community

Geef in jouw MijnNIMA-account aan dat je interesse hebt in Bonaire. Dat doe je door in te loggen en vervolgens rechtsboven te klikken op ‘profiel bekijken’. Zet tot slot schuifje van Bonaire op rood, dan ontvang je altijd als eerste alle informatie en updates van de community. Van uitnodigingen voor exclusieve sessies tot de NIMA Bonaire Nieuwsbrief.

NIMA Bonaire-bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Bonaire Community? Op dit moment wordt de community met veel enthousiasme bestuurd door Ina Oome SMP en zijn we opzoek naar nog meer bestuursleden. Maak hier kennis met het NIMA Bonaire-bestuur.

Ina Oome SMP Marketing en communicatie bij INA!

Over het Caribbean Competence Centre

CCC is een initiatief gestart door Ina Oome SMP wat mogelijk maakt dat jij als Nederlandse NIMA professional jouw jaarlijkse verplichte 30 Permanente Educatiepunten (PE) nu ook op Bonaire kunt halen. Een week in de zon, gecombineerd met één pro bono marketing case voor een goed doel, of een gastles of workshop aan lokale junior marketeers of scholieren, gecombineerd met het bijwonen van een lezing van een Bonairiaanse professional kan ervoor zorgen dat je die punten haalt. Bijkomend voordeel: daaromheen kun je lekker netwerken en genieten van zon, zee en strand. Ook niet NIMA professionals kunnen een dergelijk traject boeken en volgen.  

Contact

Heb je vragen over de NIMA Bonaire Community en/of andere communities? Neem dan gerust contact op via events@nima.nl of telefonisch op 020 – 503 93 00.