NIMA Brand Design Community

Platform

We bieden een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo het vakgebied brand design verder te verdiepen.

Ontwikkeling

Werk aan je professionele én persoonlijke ontwikkeling tijdens de speciale events die wij voor je organiseren rondom verschillende thema’s.

Events

We faciliteren de interactie tussen marketeers (B2B en B2C) en ontwerpers (fysiek en online) met inspirerende bijeenkomsten.

Brand

Waar merk en design samenkomt

De Brand Design Community is een community met als doel marketeers en ontwerpers samen te brengen. Op deze manier kunnen deze partijen elkaar inspireren bij het vormgeven van merken om zo hun werk leuker, inhoudelijker en effectiever te maken.

Aankomende events van NIMA Brand Design

Artikelen
Interviews
Podcasts

In de serie Brand Design Podcasts gaat Roel Stavorinus in gesprek met marketeers én ontwerpers over het vormen en vormgeven van merken.

Wat doen we?

De Brand Design Community is een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo het vakgebied Brand Design verder te brengenMiddels inspirerende bijeenkomsten te organiseren faciliteren we de interactie tussen marketeers en ontwerpers.

Waarom is de Brand Design Community interessant? 

De missie van de NIMA Brand Design Community draagt bij aan de missie van NIMA. Het stimuleren van marketing-, communicatie- en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen en organiseert hiervoor diverse activiteiten binnen specialisaties, regio’s of voor speciale carrièregroepen. Marketing en design zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar bij het bouwen van een succesvol merk en bij het ontwikkelen van een coherente en consistente klantervaring. Het vakgebied is gebaat bij een betere samenwerking tussen marketeers en ontwerpers en bij een steviger onderbouwing en bewijsvoering.

Voor wie is de Brand Design Community interessant? 

De NIMA Brand Design Community is interessant voor:

  • marketeers die design inzetten bij het vormen en vormgeven van merken, in welke vorm dan ook: diensten of producten, visuele identiteiten, verpakkingen, campagnes, etc
  • ontwerpers die samen met hun opdrachtgevers vormgeven aan merken, vanuit welke discipline dan ook
  • onderwijsinstellingen waar onderwezen wordt in de combinatie van marketing, merk en design
  • onderzoeksinstellingen waar onderzocht wordt in de combinatie van marketing, merk en design
  • iedereen die geïnteresseerd en bereid is om relevante kennis en ervaringen te delen met de community.

NIMA Brand Design-bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Brand Design Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Brand Design-bestuursleden.

Roel Stavorinus RM (voorzitter) Independent Consultant, Publicist & Critical Friend at ROEL - Corporate Brand Strategy, Visual Identity & Design Management
Pieter Aarts MDM Principal, Experience Consulting - EPAM Continuum
Ruud Boer RM Directeur/partner - Bataafsche Teeken Maatschappij en auteur van het boek 'Brand Design'

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.