NIMA Digital Marketing & Communicatie Community

Het platform verenigd vakgenoten binnen Digital Marketing & Communicatie professionals door voortdurend te blijven ontwikkelen in samenwerking met haar actieve leden binnen de community. 

Wat doen we?

Het doel van het NIMA Digital Marketing & Communicatie platform is het inspireren, enthousiasmeren en delen van kennis. Het leren van vakgenoten, het valideren en uitdagen van denkwijze, signaleren van nieuwe ontwikkelingen, het creëren en delen van relevante online marketing stromingen en het organiseren van relevante sessies. Er worden dan ook continu interessante evenementen georganiseerd die een bijdrage leveren bij het ontwikkelen en bijspijkeren van de kennis op het gebied van Digital Marketing & Communicatie 

Waarom is de Digital Marketing & Communicatie Community interessant?

Digitale marketing brengt het speelveld in evenwicht en biedt organisaties de kans om te concurreren tegen de mededinger. Het belang van communicatie zit in het van content naar de doelgroep in allerlei vormen. Het verenigen van deze twee speelvelden zorgt ervoor dat professionals binnen het vakgebied zich verder ontwikkelen en ervaringen, expertises en kennis met elkaar delen om zo het speelveld verder te brengen. 

Binnen het speelveld zijn er continu ontwikkelingen die vastgesteld worden. 

Wist je dat er 1,5 miljard YouTube gebruikers zijn? Er 409 bedrijven in Europa die aan AI doen? Wij 98% spenderen aan mobile messaging op onze smartphone? Er 1,8 miljoen Nederlanders de live tv-apps gebruiken? Er 700 miljoen actieve Snapchat gebruikers zijn per maand? 60% van de 55-plussers alleen koop bij bekende en vertrouwde webshops.

Voor wie is de Digital Marketing & Communicatie Community interessant?

Deze community biedt waarde voor marketingprofessionals die werkzaam zijn in het online marketing & communicatie vakgebied en die zich verder willen ontwikkelen. De professional vindt het nuttig om te leren van andere marketeers en is bereid ervaringen (best practices) en ideeën met anderen te delen over de branches heen. 

NIMA Digital Marketing & Communicatie-bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Digital Marketing & Communicatie Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Digital Marketing & Communicatie-bestuursleden. 

Jessica Henneman SMP-SCP-SDP Project Manager en Marketeer, Egeniq

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteitenmeer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuurStuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.