Digital Marketing & Communicatie - NIMA

Digital Marketing & Communicatie

Het doel van het NIMA Digital Marketing & Communicatie platform is het inspireren, enthousiasmeren en delen van kennis. Het leren van vakgenoten, het valideren en challengen van denkwijze, signaleren van nieuwe ontwikkelingen, het creëren en delen van relevante online marketing stromingen en het organiseren van relevante sessies.

Marketingprofessionals werkzaam in het online marketing vakgebied die zich verder willen ontwikkelen. De professional vindt het nuttig om te leren van andere marketeers en is bereid ervaringen (best practises) en ideeën met anderen te delen over de branches heen.

De volgende events staan op de planning:

18jan09:3017:00Masterclass: Organisatieresultaten behalen met social mediaLeer in één dag hoe social media kunnen bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 550 (excl. btw) Normaal tarief € 750 (excl. btw) Inclusief lunch bij het NBC Congrescentrum

21jan09:3017:00Masterclass: Employee Advocacy (ambassadeurschap)Maak van je medewerkers ambassadeursSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 550 (excl. btw) Normaal tarief € 750 (excl. btw) Inclusief lunch.

Wist je dat…

Er 1,5 miljard Youtube gebruikers zijn?
Er 409 bedrijven in Europa die aan AI doen?
Wij 98% spenderen aan mobile messaging op onze smartphone?
Er 1,8 miljoen Nederlanders de live TV apps gebruiken?
Er 700 miljoen actieve Snapchat gebruikers zijn per maand?
60% van de 55-plussers alleen koop bij bekende en vertrouwde webshops?

Contact

NIMA Digital Marketing is van en voor marketeers. Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.

Jessica Henneman SMP-SCP-SDP
Project Manager en Marketeer, Egeniq

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X