NIMA Experience Marketing Community

De naam van dit expertiseplatform zegt het al: experience marketing draait om beleving. Binnen deze community kom je meer te weten over de imagination society en storytelling.  

Customer Experience

Wat doen we?

NIMA Experience Marketing draait om de beleving van een product. Het expertiseplatform bestaat uit zo’n vijfhonderd geïnteresseerden. Wil je zien hoe je een authentiek verhaal voor een merk naar buiten kunt brengen? Hoe je beleving, belevenis en ervaring – kortom, een experience – creëert? Blijf dan op de hoogte van experience marketing door je nu gratis aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Aankomende events van de Community Experience Marketing

Waarom is de Experience Marketing Community interessant?

Matt van der Poel, voorzitter en oprichter van het expertiseplatform: ‘Vroeger gaven etalages vooral informatie over een product. Dat voldoet niet meer. Om een product te verkopen, moet je verleiden en inspireren.’ Een goed voorbeeld is Autostadt Wolfsburg, waar de fabrieken van Volkswagen staan. In zes jaar tijd trok Autostadt Wolfsburg, elf miljoen bezoekers. Wat hier gebeurt, is dat het product auto wordt gekoppeld aan het maken van een reis, een uitje naar de fabrieken is een belevenis. ‘De essentie van experience marketing is de context waarin je het product plaatst. Je kunt wel veel aandacht aan het product besteden, maar belangrijker is de beleving van het product’, zegt Matt van der Poel RM. 

Voor wie is de Experience Marketing Community interessant?

Deze community is interessant en biedt waarde voor marketingprofessionals waarbij het draait om de beleving van een product en die een verhaal willen vertellen 

NIMA Experience Marketing-bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Digital Marketing & Communicatie Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Digital Marketing & Communicatie-bestuursleden. 

Jan Biemond (Voorzitter) Founder bij iamjan
Dianne Philipsen Manager Merk, Formule & Marketing bij Henri Willig
Jan Willem van Delft Segment Marketing Manager B2B bij ABN AMRO Bank N.V.
Patricia Heemskerk Adviseur | Innovator bij DeapMarketing
Alex Ballering Marketing Intelligence en CRM Manager bij Brocacef

Vacature bestuurslid NIMA Experience Marketing Community

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.