NIMA Foodchain & Agrimarketing Community

NIMA Foodchain- en Agrimarketing is dé community voor het delenvergroten en stimuleren van jouw inzichten en kennis op het gebied van branding, marketing en communicatie binnen deze branches 

Food- en Agrimarketing

Wat doen we?

De Foodchain & Agrimarketing Community is een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo het vakgebied Foodchain & Agrimarketing verder te brengen. De specifieke vraagstukken en uitdagingen die foodchain- en agrimarketing met zich meebrengen vormen de voedingsbodem voor de activiteiten van de Foodchain & Agrimarketing 

De missie van de community is kennis ontwikkelen, kennis delen en het organiseren van het juiste netwerk.

Aankomende events van Foodchain & Agrimarketing

Waarom is de Foodchain & Agrimarketing Community interessant?

De toekomstgerichte ondernemende ‘groene’ marketeer wil weten welke trends er spelen en hoe je daar rekening mee moet houden. Maar marketing bedrijf je niet alleen. Zeker in de foodchain en agrimarketing is de keten van heel groot belang. Daarom is het ook waardevol dat alle schakels in de keten weten welke ontwikkelingen er spelen en hoe je daar, in jouw werksituatie, mee aan de slag moet. Met dit gegeven is het bestuur van NIMA Foodchain en Agrimarketing  (NIMA FAM) een paar jaar terug een andere weg ingeslagen. We zijn gestart in de sierteelt. Daar ervaren we dat de sierteelt marketeer behoefte heeft aan de juiste informatie over actuele thema’s. Hoe staat het er in de sector voor en hoe kunnen we ons door andere bedrijfstakken laten inspireren. Kennisontwikkeling, kennisuitwisseling en netwerken, dat zijn de drie pijlers van het Sierteelt Marketing Event. Deze succesformule gaan we vanuit NIMA FAM nu verder uitrollen naar andere sectoren.

NIMA FAM is de inspiratie plaats voor marketeers in de plantaardige en dierlijke sectoren. Naast genoemde activiteiten willen we ook inspiratie geven via blogs, etc. Alleen gaat sneller, maar samen kom je verder!

Voor wie is de Foodchain & Agrimarketing Community interessant?

De activiteiten van de Foodchain & Agrimarketing Community worden georganiseerd voor marketeers uit de food- en agribusiness: producenten, toeleveranciers, distributeurs, detaillisten en aanverwante instellingen, maar ook eigenaren van productiebedrijven zijn natuurlijk van harte welkom bij de activiteiten. 

Sfeerimpressie Sierteelt Marketing Event

NIMA Foodchain & Agrimarketing bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Foodchain & Agrimarketing Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Foodchain & Agrimarketing-bestuursleden. 

Cock van Bommel RM (voorzitter) Business Development Manager, ErfGoed
Rob van der Helm Marketing Manager bij Royal Van Zanten
Ronald van Schie SMP marketeer & commercieel bedrijfsadviseur bij Floradvies

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.