NIMA Zorg Community de marketing in de zorg

De Marketing in de Zorg Community focust zich op zorgvraagstukken, innovatieve ideeën en het marketinggedachtegoed in de hele zorgbranche.  

Marketing in de zorg

Wat doen we?

De ontwikkelingen in de verschillende zorgsectoren gaan snel. Waar staat jouw zorginstelling voor? Waarom moeten bepaalde patiënten en verwijzers juist bij jouw zorginstelling zijn? Waar ligt de focus? En wat willen patiënten, verwijzers en zorgverzekeraars eigenlijk? Antwoorden zijn nodig om nu en in de toekomst relevant te blijven. De Marketing in de Zorg Community is een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen om zo het vakgebied verder te brengen. Middels inspirerende bijeenkomsten te organiseren faciliteren we de interactie tussen marketeers binnen de zorgbranche.  

Waarom is de Marketing in de Zorg Community interessant?

De definitie van Marketing in de Zorg is het in de markt zetten van dienstverlening in de zorg, uitgaande van de behoefte van de klant. Het omvat het proces van positionering tot en met communicatie. Want alleen als je je doelgroep echt kent, ben je in staat om de juiste snaar te raken. Positionering zorgt voor herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en geeft bovenal ‘betekenis’ voor klanten. 

Voor wie is de Marketing in de Zorg Community interessant?

De community is interessant voor marketing- en communicatieprofessionals die werken in de gezondheidszorg of in hun werk veel te maken hebben met de gezondheidszorg. 

Social media

Er is ook een speciale LinkedIn-groep. Deze is ook toegankelijk als je geen lid bent van NIMA. Het online netwerk vormt zo een mooie aanvulling op het ‘offline’ netwerken. 

NIMA Marketing in de Zorg

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Marketing in de Zorg Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Marketing in de Zorg-bestuursleden.  

Astrid de Groot Company Owner, TableTalk
Bas Bodzinga SMP Directeur Klantbelang, Philadelphia Zorg

Contact

De Marketing in de Zorg Community is van en voor marketeers. Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Neem dan contact op met events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.