MEC

Wie zijn wij

Een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Lidmaatschap

De lidmaatschapsprijs bedraagt € 375,- (excl btw) per jaar. Hiervoor krijg je  toegang tot zes MEC events per jaar, alle nummers van MarketingTribune en een relevant netwerk van topmarketeers.

Veilig en vertrouwd

Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. Het MEC biedt een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen. Gericht op het creëren van verbindingen zonder direct commercieel doel.

MEC Meetings

Zo’n 6 keer per jaar zijn we te gast bij toonaangevende organisaties waar CMO’s hun dilemma’s delen en elkaar in intervisievorm helpen. De afgelopen jaren waren wij al te gast bij Rituals, NS, 538, Tony’s Chocolonely, Eneco, Gazelle, VANMOOF, ING, Randstad en vele andere.

MEC Merkmeester programma

Met het MEC Merkmeester programma geven we jaarlijks zo’n 10 marketingtalenten tot 30 jaar de kans zich te laten begeleiden door top CMO’s en volgen ze een intensief programma van een jaar. Vervolgens gaan de talenten op voor de titel Marketing Talent of the Year tijdens de jaarlijkse Dutch Maketing Awards.

Ben de architect
van je succes

De NIMA Sales community vormt hét platform voor alle sales georiënteerde marketeers en marketing georiënteerde sales professionals die zich blijvend willen ontwikkelen, nieuwsgierig zijn hoe nieuwe trends in ons vak succesvol in te zetten, gelijke tred willen houden met agile change en zich realiseren dat volgende Sales-Olympische spelen al volgend kwartaal zijn!

Een community die de Katalysator is voor jouw professionele succes.
Hoe kun jij hiervan profiteren?

Dialoog
Visie en mening delen

We stimuleren dialoog om het vak verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de bouw van sterkere merken. We schrijven regelmatig een column en in samenwerking met onze mediapartner MarketingTribune verzorgen we het onderdeel ‘marketeers op stelling’ in het vakblad. Hierin schijnen ervaren marketingprofessionals hun licht op een actuele stelling.

Missie en Visie

Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO’s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen.

Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. MEC is gericht op het creëren van verbindingen zonder direct commercieel doel.

Meet the team

Dennis Lith (voorzitter)

innogy/Essent

Erik Hoogenhout RM

Van Doorne

Floris van Dam, member, marketing, NIMA

Floris van Dam SMP

NIMA

Brecht Janssen

Longfonds

Events

20jun08:3018:00NIMA Marketing Day 2019Work - Life - MarketingKlik hier en schrijf je in! Investering: NIMA Gold Member: Gratis NIMA Silver of Young Professional Member: € 99,- (excl. BTW) Normaal tarief € 299,– (excl. BTW)

Interessante events

23apr(apr 23)09:0024(apr 24)16:00UitgelichtPremium Mastercourse: NeuromarketingVerbeter het effect en de efficiency van alle marketinginspanningen met neuroscienceSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 1.395,– (excl. BTW) Normaal tarief € 1.595,– (excl. BTW) Inclusief uitgebreide lunch en aangeklede netwerkborrel

07mei17:3021:15UitgelichtNIEUW! Mastercourse: Digital Marketing InnovationVan Martech tot Chatbots en van Voice tot VR & ARSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 1.000,– (excl. BTW) Normaal tarief € 1.200,–  (excl. BTW) inclusief diner!

06jun09:0017:30UitgelichtVaardigheidstraining: Leading ChangeKrijg inzicht in de wijze waarop jij en je team de verandering in jouw organisatie een structurele boost kunnen geven.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750,– (excl. BTW) Normaal tarief € 950,– (excl. BTW) Inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

27jun09:0017:30UitgelichtWorkshop: Data Driven BrandingDe juiste inzet van je digitale mediaSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 500,– (excl. BTW) Normaal tarief € 700,– (excl. BTW) Inclusief lunch en netwerkborrel.

Partners

Let’s connect!

Wij houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X