MEC

Wie zijn wij

Een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Lidmaatschap

De lidmaatschapsprijs bedraagt € 375,- (excl btw) per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot zes MEC events per jaar, alle nummers van MarketingTribune, een Gold Membership inclusief ticket voor de NIMA Marketing Day en een relevant netwerk van topmarketeers.

Veilig en vertrouwd

Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. Het MEC biedt een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen om te groeien.

MEC Meetings

Zo’n 6 keer per jaar zijn we te gast bij toonaangevende organisaties waar CMO’s hun dilemma’s delen en elkaar in intervisievorm helpen. De afgelopen jaren waren wij te gast bij Rituals, NS, 538, Tony’s Chocolonely, Eneco, Gazelle en vele andere.

MEC Merkmeester programma

Met het MEC Merkmeester programma geven we jaarlijks zo’n 10 marketingtalenten tot 30 jaar de kans zich te laten begeleiden door top CMO’s en gaan de talenten vervolgens op voor de titel Marketing Talent of the Year tijdens de jaarlijkse Dutch Maketing Awards.

Ben de architect
van je succes

De NIMA Sales community vormt hét platform voor alle sales georiënteerde marketeers en marketing georiënteerde sales professionals die zich blijvend willen ontwikkelen, nieuwsgierig zijn hoe nieuwe trends in ons vak succesvol in te zetten, gelijke tred willen houden met agile change en zich realiseren dat volgende Sales-Olympische spelen al volgend kwartaal zijn!

Een community die de Katalysator is voor jouw professionele succes.
Hoe kun jij hiervan profiteren?

Dialoog
Visie en mening delen

We stimuleren dialoog om het vak verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de bouw van sterkere merken. We schrijven regelmatig een column en in samenwerking met onze mediapartner MarketingTribune verzorgen we het onderdeel ‘marketeers op stelling’ in het vakblad. Hierin schijnen ervaren marketingprofessionals hun licht op een actuele stelling.

Missie en Visie

Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO’s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen.

Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. MEC is gericht op het creëren van verbindingen zonder direct commercieel doel.

Meet the team

Dennis Lith (voorzitter)

innogy/Essent

Erik Hoogenhout RM

CMS Derks Star Busman

Brecht Janssen

Simavi

Events

03dec15:3020:00MEC intervisie: NaturalisSpeciaal voor eindverantwoordelijken in de marketingSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor MEC-leden € 95,00 voor NIMA Members en niet-leden

Interessante events

03dec17:3021:15UitgelichtNIEUW! Masterclass: Marketing voor zzp'ers (avondsessie)Marketing voor zzp’ers is dé masterclass voor ambitieuze marketing en communicatie professionals die willen genieten van het ondernemen.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 250 (excl. BTW) Normaal tarief € 450 (excl. BTW) Inclusief diner en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg!

16dec17:3021:00UitgelichtMastercourse: MerkmanagementWord als marketing/communicatieprofessional opgeleid om de regisseur van het merk en de merkcommunicatie te kunnen zijn.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 1.000 (excl. btw) Normaal tarief € 1.200 (excl. btw) Inclusief literatuur en ontvangst met diner

Partners

Let’s connect!

Wij houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X