MEC - NIMA

MEC

Wie zijn wij

Een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Lidmaatschap

Het tarief voor MEC bedraagt € 300 (incl. btw) per jaar. Hiervoor krijg je toegang tot zes MEC Events per jaar en een relevant netwerk van topmarketeers. Je kan het MEC-programma alleen afnemen in combinatie met Gold Membership of een Business Membership.

Veilig en vertrouwd

Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. Het MEC biedt een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen om te groeien.

MEC Meetings

Zo’n 6 keer per jaar zijn we te gast bij toonaangevende organisaties waar CMO’s hun dilemma’s delen en elkaar in intervisievorm helpen. De afgelopen jaren waren wij te gast bij Rituals, NS, 538, Tony’s Chocolonely, Eneco, Gazelle en vele andere.

Ben de architect
van je succes

De NIMA Sales community vormt hét platform voor alle sales georiënteerde marketeers en marketing georiënteerde sales professionals die zich blijvend willen ontwikkelen, nieuwsgierig zijn hoe nieuwe trends in ons vak succesvol in te zetten, gelijke tred willen houden met agile change en zich realiseren dat volgende Sales-Olympische spelen al volgend kwartaal zijn!

Een community die de Katalysator is voor jouw professionele succes.
Hoe kun jij hiervan profiteren?

Missie en Visie

Het MEC wil een platform bieden voor kennis en inspiratie, ontmoeting, netwerk en maatschappelijke betekenis. Hiertoe wil het MEC de verbinding tussen CMO’s organiseren. Om kennis en ervaring te ontsluiten en daarmee bij te dragen aan het bouwen van sterke merken. Een veilige en vertrouwde ontmoeting met vakverwanten die elkaar inspireren en verder helpen.

Aan netwerken is er in Nederland geen gebrek, maar meestal zijn die gericht op het creëren van business. MEC is gericht op het creëren van verbindingen zonder direct commercieel doel.

Events

Er zijn op dit moment geen events gepland. Probeer het later nog eens.

Meet the team

Brecht Janssen (voorzitter)

Head of Communication & Fundraising
at Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Erik Hoogenhout RM

Director Business Development, Marketing & Communications
at CMS

Ine Stultjens

Head of Marketing
at Koninklijke Auping B.V.

Murk Vlietstra

Director of C&I Business Development & Alliances

Solar Edge

Mirjam van Coillie

Chief Marketing Officer
at Koninklijke Gazelle

Partners

Let’s connect!

Wij houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X