Financial Services - NIMA

Financial Services

Sinds de financiƫle crisis zijn marketeers binnen de financiƫle wereld veel te stil geweest. Reputatiemanagers werden aangesteld om de schade beperkt te houden. Binnen de sector leek het velen verstandig om tijdelijk een pas op te plaats te maken op het gebied van marketing. Wat ons betreft is dit onterecht! Juist in deze periode zijn goede marketeers de aangewezen personen om de financiƫle sector weer op een goede manier op de kaart te zetten. Er zijn nieuwe marketeers nodig om deze uitdagende sector weer de goede kant op te sturen. Maar dan wel op een moderne manier, dus bekeken vanuit het oogpunt en de wensen van de klant.

NIMA Financial Services organiseert twee keer per jaar een bijeenkomst. Het thema per bijeenkomst wordt bepaald aan de hand van de ontwikkelingen in marketing en finance. Heb jij ideeĆ«n, behoefte aan een bepaald onderwerp of houdt een thema je ’s nachts wakker? Neem dan contact op met events@nima.nl.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onzeĀ LinkedIn-groep en vergeet niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief!

De volgende events staan op de planning:

Er zijn op dit moment geen events gepland. Probeer het later nog eens.

NIMA Financial Services in de media

Esther Oostrom SCP SMP
Divisiemanager Commercie, Klaverblad Verzekeringen

Marc Smulders
Press officer bij ING

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X