Foodchain & Agrimarketing - NIMA

Foodchain & Agrimarketing

NIMA Foodchain- en Agrimarketing is dé community voor het delen en vergroten van jouw inzichten op het gebied van branding, marketing en communicatie in de agri- en foodbusiness.

De specifieke vraagstukken en uitdagingen die foodchain- en agrimarketing met zich meebrengen vormen de voedingsbodem voor de activiteiten van NIMA FAM. Onze missie daarbij is het bevorderen van kennisdeling. Hiervoor hebben wij in 2017 een nieuw concept gelanceerd: de marketingtafel. De marketingtafel is een bijeenkomst van maximaal 6 niet concurrerende deelnemers waarbij de deelnemers hun ervaringen met en inzichten in 1 specifiek onderwerp met elkaar delen onder begeleiding van een specialist. Naast de marketingtafel organiseren wij ook grotere bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. De onderwerpen voor de marketingtafels en andere bijeenkomsten zijn een afspiegeling van de behoeften uit het veld en de visie van het NIMA FAM-bestuur.

De volgende events staan op de planning:

18mrt09:3012:30Community FAM: Verdiepingsworkshop Merkbouw met maatschappelijke impact (online)Exclusief voor Food-, Agri- en Sierteeltmarketeers: bouw een sterk merk met maatschappelijke impact!Schrijf je snel in! Investering: € 175,- excl. BTW per deelnemend account Voor het beste resultaat stimuleren wij het om met 2 personen per account aan deze workshop deel te nemen  

Voor wie organiseren we de bijeenkomsten?
De activiteiten van NIMA FAM worden georganiseerd voor marketeers uit de agri- foodbusiness: producenten, toeleveranciers, distributeurs, detaillisten en aanverwante instellingen. Ook eigenaren van productiebedrijven zijn natuurlijk van harte welkom bij de activiteiten.

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte blijven van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact opnemen met het bestuur dan kun je contact opnemen met events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00. De LinkedIn groep voor NIMA Foodchain & Agrimarketing die ook toegankelijk is als je geen lid bent van NIMA, biedt aanvullende mogelijkheden om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Cock van Bommel RM (voorzitter)
Business Development Manager, Erfgoed

Alphons van Erp
Teacher B2B Marketing & Sales, HAS Den Bosch

Caroline Nederpelt
Marketing & Communicatie Adviseur, CARO - Marketing in Vers

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X