NIMA Sales Community

In de hedendaagse wereld van agile change, de intrede van de Buyer 2.0 en door de toepassingen en adaptie van nieuwe technologieën -zoals internet of things, kunstmatige intelligence en bewustwording van neuroscience in sales & marketing– is sales een nog uitdagender vak geworden, zowel voor sales leaders als voor sales reps. NIMA is sinds juni 2017 gestart met een platform speciaal voor sales professionals. Naast de platformen gericht op marketing en communicatie, bieden we nu ook een platform dat gericht is op kennisdeling binnen het domein sales. 

Sales

Wat doen we?

De belangrijkste kennisstromen die binnen dit vakgebied benoemd kunnen worden, zullen door dit platform worden behandeld tijdens netwerkbijeenkomsten/inspiratiesessies. Door ontwikkeling, coaching, uitwisselen van kennis, ideeën, inspiratie, prikkelen en netwerken langs de kaders van salesvisie, salesleiderschap, salestalentontwikkeling en kennis en netwerken openen, middels inspirerende bijeenkomsten, workshops en andere vormen van kennisdeling.  

Waarom is de Sales Community interessant?

De belangrijkste kennisstromen die binnen sales benoemd kunnen worden, zullen door de Sales Community worden behandeld tijdens netwerkbijeenkomsten/inspiratiesessies. Op deze manier draagt de community bij aan het succes binnen sales. 

Voor wie is de Sales Community interessant?

De Sales Community vormt het platform voor alle sales leaders en salesprofessionals die zich willen blijven ontwikkelen, nieuwsgierig zijn naar nieuwe trends in het salesvak, gelijke tred willen houden met agile change en zich realiseren dat er iedere dag nieuwe salesmogelijkheden zijn. 

NIMA Sales bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Sales Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Sales-bestuursleden. 

Adka van Osnabrugge Sales consultant, panelleider en interim, RedfoxBlue
Margerieth Visser SMP NQL Senior Partner, RedFoxBlue
Ruud Vreenegoor SMP Senior Adviseur Strategie, Marketing & Communicatie, RUUD VREENEGOOR

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.