Sales - NIMA

Sales

In de hedendaagse wereld van agile change, de intrede van de Buyer 2.0 en door de toepassingen en adaptie van nieuwe technologie√ęn -zoals internet of things, kunstmatige intelligence en bewustwording van neuroscience in sales & marketing-¬† is sales een nog uitdagender vak geworden, zowel voor sales leaders als voor sales reps. NIMA is sinds juni 2017 gestart met een platform speciaal voor sales professionals. Naast de platformen gericht op marketing en communicatie, bieden we nu ook een platform dat¬†gericht is op kennisdeling binnen het domein sales. De belangrijkste kennisstromen die binnen dit vakgebied benoemd kunnen worden, zullen door dit platform worden behandeld tijdens netwerkbijeenkomsten/inspiratiesessies.

Voor wie is dit platform interessant?

De NIMA Sales Community vormt het platform voor alle sales leaders en salesprofessionals die zich willen blijven ontwikkelen, nieuwsgierig zijn naar nieuwe trends in het salesvak, gelijke tred willen houden met agile change en zich realiseren dat er iedere dag nieuwe salesmogelijkheden zijn!

Waarom?
Omdat wij bij willen dragen aan jouw succes in sales!

Hoe? Door ontwikkeling, coaching, uitwisselen van kennis, idee√ęn, inspiratie, prikkelen en netwerken langs de kaders van salesvisie, salesleiderschap, salestalentontwikkeling en kennis en netwerken openen, middels inspirerende bijeenkomsten, workshops en andere vormen van kennisdeling.

De volgende events staan op de planning:

Er zijn op dit moment geen events gepland. Probeer het later nog eens.

Adka van Osnabrugge
Sales consultant, panelleider en interim, RedfoxBlue

Margerieth Visser SMP NQL
Senior Partner, RedFoxBlue

Ruud Vreenegoor SMP
Senior Adviseur Strategie, Marketing & Communicatie, RUUD VREENEGOOR

Vacant – Communicatie expert

Wij zijn gedreven sales en sales & marketing professionals en vinden het belangrijk om kennis en ervaringen te delen en om een steentje bij te dragen om het salesvak naar een hoger plan te tillen. Tevens zijn we ook nog op zoek naar uitbreiding van ons dagelijks bestuur met een algemeen bestuurslid en een communicatie expert. Voel je er wat voor om ook actief deel te nemen, neem gerust contact met ons op.

Het dagelijks bestuur laat zich bijstaan door gelouterde sales en marketing persoonlijkheden die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en als thought leaders worden gezien. Met gepaste trots stellen we onze raad van inspiratie voor;

– Marc Smit
– Guy van Liempt
– Romek Jansen
– Jocelyn Rebbens
– Rene Voogt
– Pieter Kopmels
– Robert Hamminga

Vind jij het interessant om je aan te sluiten bij dit platform en mee te helpen met het organiseren van inhoudelijke kennissessies/netwerkbijeenkomsten? Neem dan contact op met events@nima.nl of bel 020 Р503 93 00.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X