Wereldmarketeers - NIMA

Wereldmarketeers

De grote maatschappelijke veranderingen brengen nieuwe uitdagingen voor marketeers met zich mee. Door in te spelen op maatschappelijke thema’s kunnen merken zich scherper positioneren en ontstaan er kansen voor innovatie, business development en hechtere relaties met klanten. Daardoor worden ook nieuwe eisen gesteld aan activatie en communicatie. Marketeers die voorop willen blijven lopen in hun vak en kansen daadwerkelijk willen benutten, hebben nieuwe inzichten, nieuwe tools en nieuwe competenties nodig.

NIMA Wereldmarketeers

Wereldmarketeers is een platform voor en door marketeers, die elkaar helpen en inspireren maatschappelijke uitdagingen om te zetten in kansen voor zichzelf, hun bedrijf en de wereld. Grotere, en vaak urgente, maatschappelijke problemen kunnen op deze manier sneller worden opgelost.

De volgende events staan op de planning:

11feb09:3017:00Wereldmarketeers: Impact Marketing ChallengeDriving positive changeSchrijf je snel in! Investering: Per team € 4.500 (excl. BTW)

Activiteiten

Wereldmarketeers biedt mogelijkheden om te netwerken en kennis te ontwikkelen, online en offline.

We nodigen iedereen uit om kennis en ideeën te delen en activiteiten aan te dragen. Dat kan op onze speciale LinkedIn groep. Deze is ook toegankelijk als je geen lid bent van NIMA.

De Wereldmarketeers heeft het Sustainable Marketing Model ontwikkeld: een self assessment tool. Deze tool biedt bedrijven handvatten om met hun marketing effectiever in te spelen op maatschappelijke uitdagingen. Dit model komt aan de orde in de door Wereldmarketeers ontwikkelde NIMA Impact Marketing Challenge.

NIMA Impact Marketing Challenge

Driving positive change

In het voorjaar van 2021 vindt de tweede editie van de NIMA Impact Marketing Challenge plaats. Dit programma biedt young professionals de mogelijkheid om een propositie te ontwikkelen met een duidelijke duurzame maatschappelijke impact. Alle aspecten van een succesvolle propositie komen aan bod met het uiteindelijke doel meerwaarde te creëren voor de maatschappij, de doelgroep én het eigen bedrijf. Daarbij worden de marketeers uitgedaagd door elkaar, door deelnemers van andere bedrijven en door voorlopers uit het vak. Lees verder.

Interesse in de Impact Marketing Challenge 2021? Laat ons je interesse weten of schrijf je uiterlijk in op 17 december 2020.

Webinar

Wil je alvast een voorproefje krijgen van de Challenge? Op 6 oktober vond het webinar ‘Innoveren in een future-proof merk’ plaats met inspirerende cases van Too Good To Go en Aegon, deelnemer en winnaar van de Challenge 2019 en een toelichting op het programma. Wil je het webinar bekijken? Het is gratis. Vul je gegevens in en klik op de button, dan sturen we je een link.

[[[["field2","contains","@"]],[["show_fields"]],"and"]]
1 Step 1

Voornaamjouw voornaam
no-icon
Achternaamyour full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Initiatiefnemers

Wereldmarketeers is een initiatief van enkele intrinsiek gemotiveerde senior marketeers, die in hun werk beter willen inspelen op de mondiale uitdagingen en krachten willen mobiliseren om het marketingvak daartoe naar een volgend niveau te tillen.

Interesse, ideeën, meedoen?

Wil je meer weten, heb je interesse in deelname aan de NIMA Impact Marketing Challenge of wil je zelf een onderwerp of activiteit aandragen?

Neem dan contact op met events@nima.nl of bel:
Pieter van Os (06 53 45 10 28), Bart Brüggenwirth (06 14 92 61 53), Sandra Horlings (06 39 03 68 69), Anneke Sipkens (06 10 55 20 26) of Elvira Luykx (06 51 54 85 20).

Bart Brüggenwirth (voorzitter)
Founding Partner, b-open

Elvira Luykx
Communications Lead Global Business Transformation

Anneke Sipkens
Managing Director (CEO), Stichting DOEN

Pieter van Os
Partner, Reversed Concepts

Sandra Horlings
Brand and Marketingstrategist, Wonderwings
06 390 368 69
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X