Community NIMA Midden

NIMA Regio Midden Community

De Regio Midden Community biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Midden Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Waarom is de Regio Midden Community interessant?

De missie van de Regio Midden Community draagt bij aan de missie van NIMA. Het stimuleren van marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Deze regionale community verenigd professionals binnen regio Midden Nederland door kennis en ervaringen die gedeeld worden om het marketingvak voortdurend verder te brengen.

NIMA Members uit het midden van Nederland worden uitgenodigd de jaarlijks minimaal drie netwerkborrels gratis bij te wonen. Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor marketing professionals.

Voor wie is de Regio Midden Community interessant?

De Regio Midden Community is interessant voor professionals binnen de marketing die zich willen verenigen met andere professionals binnen eigen regio om zo de kennis en ervaring te delen.  

Bestuur NIMA Regio Midden

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Regio Midden Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Regio Midden-bestuursleden.

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.