NIMA Noord

NIMA Regio Noord Community

De Regio Noord Community biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Noorden Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.  

Waarom is de Regio Noord Community interessant?

De missie van de Regio Noord Community draagt bij aan de missie van NIMA. Het stimuleren van marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Deze regionale community verenigd professionals binnen regio Noord Nederland door kennis en ervaringen die gedeeld worden om het marketingvak voortdurend verder te brengen.  

Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor marketing professionals. 

Bestuursleden NIMA Regio Noord Community

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Regio Noord Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Regio Noord-bestuursleden. 

Folkert van der Heide RM Consultant Marketing Bedrijfsontwikkeling
Sandra Arkesteijn SMP Projectmanager Transitie & Innovatie, Marketing Communicatie Manager
Kees Swildens RM Marketing Consultant / Afstudeerbegeleider NCOI Opleidingen
Bianca de Haan RM European Marketing Manager - Gallagher Europe B.V.
Hilda Boerma Interim Manager Marketing Nationaal Coördinator Groningen

Voor wie? is de Regio Noord Community interessant?

De Regio Noord Community is interessant voor professionals binnen de marketing die zich willen verenigen met andere professionals binnen eigen regio om zo de kennis en ervaring te delen.  

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.