NIMA Noord

NIMA Regio Noord Community

De Regio Noord Community biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Noorden Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.  

Waarom is de Regio Noord Community interessant?

De missie van de Regio Noord Community draagt bij aan de missie van NIMA. Het stimuleren van marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Deze regionale community verenigd professionals binnen regio Noord Nederland door kennis en ervaringen die gedeeld worden om het marketingvak voortdurend verder te brengen.  

NIMA Members uit het noorden van Nederland worden uitgenodigd de jaarlijks minimaal drie netwerkborrels gratis bij te wonen. Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor marketing professionals. 

Voor wie is de Regio Noord Community interessant?

De Regio Noord Community is interessant voor professionals binnen de marketing die zich willen verenigen met andere professionals binnen eigen regio om zo de kennis en ervaring te delen.  

Vacature bestuurslid NIMA Regio Noord Community

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.