Community NIMA Noordwest

NIMA Regio Noordwest Community

De Regio Noordwest Community biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Noordwest Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.  

Aankomende events van de NIMA Noordwest Community

Waarom is de Regio Noordwest Community interessant?

De missie van de Regio Noordwest Community draagt bij aan de missie van NIMA. Het stimuleren van marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Deze regionale community verenigd professionals binnen regio Noordwest Nederland door kennis en ervaringen die gedeeld worden om het marketingvak voortdurend verder te brengen.  

NIMA Members uit het noorden van Nederland worden uitgenodigd de jaarlijks minimaal drie netwerkborrels gratis bij te wonen. Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor marketing professionals. 

Voor wie is de Regio Noordwest Community interessant?

De Regio Noordwest Community is interessant voor professionals binnen de marketing die zich willen verenigen met andere professionals binnen eigen regio om zo de kennis en ervaring te delen.  

NIMA Regio Noordwest bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Regio Noordwest Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Regio Noordwest-bestuursleden. 

Isabel Mulders-Baud Head of Marketing Small Business at VodafoneZiggo
Irene van der Zwan SMP interim marketeer voor strategische projecten bij Marketing & Zo!
Richard Pohlman Brand Manager at ABN AMRO Bank N.V.
Saskia Hillebrand SMP Marketing manager bij WPG Uitgevers
Petra Bijma Marketing Manager at Sigma

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.