Community NIMA Noordwest

NIMA Regio Noordwest Community

Dé plek voor marketeers en bedrijven in Noord-Holland. Maak jouw marketing propositie scherper of help juist andere bedrijven bij hun uitdagingen! Vergroot je kennis en je netwerk. Of je nu in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Amstelveen, Medemblik of ergens anders in de provincie gevestigd bent, je bent van harte welkom. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze uitdagende marketing cases.

Aankomende events van de NIMA Noordwest Community

Voor wie is de Regio Noordwest Community interessant?

Voor alle bedrijven en marketeers uit de regio Noord-Holland. Of je nu gevestigd bent in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn, Amstelveen, Medemblik of een andere plaats in deze mooie provincie. Je bent van harte welkom bij de community van NIMA Noordwest!

Wat kun je verwachten?

Sparren met andere marketeers. Soms loop je in je eigen organisatie tegen vraagstukken aan en zou je willen dat je even kunt klankborden. Hoe fijn is dat je deel uitmaakt van een netwerk waar je je marketing case kunt presenteren,  je ervaringen kunt uitwisselen, je meehelpt om het marketing vraagstuk op te lossen of je laten inspireren door een interessant bedrijfsbezoek. We sluiten elke sessie af met een netwerkborrel.

Wat staat er op het programma in 2023?

Elk kwartaal staat er een bedrijf uit Amsterdam en/of Noord-Holland centraal die we gaan helpen met bruikbare ideeën bij het aanscherpen van hun marketing propositie.

In Q1 waren we op bezoek bij Onefit, het sportscholen platform dat marktleider is in de grote steden in de Randstad. We hebben meegedacht hoe Onefit via de HR afdelingen haar zakelijke leden kan uitbreiden. Het winnende team van deze B-t-B case heeft een 3 maanden abonnement bij Onefit gekregen. Onefit is erg blij met alle gegeven adviezen en ideeën.

In Q2 waren we bij Amsterdam & Partners, de citymarketing organisatie van Amsterdam. Hier was de case ‘Hoe kan Amsterdam na Corona zorgen voor een bezoekerscampagne dat hoger segment bezoekers en toeristen aantrekt dat komt voor de kunst, cultuur en goede culinaire kwaliteit komt in plaats van de blow- en zuip- en Wallentoerist?’.

In Q3 gaan we de duurzame B-T-B-marketing propositie van GreenBookings aanscherpen. Bij het inspirerende Beeld & Geluid in Hilversum hebben we de gelegenheid om samen te brainstormen. Hoe kan GreenBookings groeien met een uniek concept waar alleen duurzame locaties zich mogen aansluiten en dat een deel van hun zalenverhuur door de huurders wordt besteed om bomen te planten?

Voor Q4 zijn we druk bezig met de invulling van het programma.

Zet jij graag je tanden in strategische marketing cases en weet je met jouw team de winnende presentatie te geven met de beste adviezen en tips? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Regio Noordwest en blijf op de hoogte van al onze events.

NIMA Regio Noordwest bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Regio Noordwest Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Regio Noordwest-bestuursleden. 

Isabel Mulders-Baud Head of Marketing Small Business at VodafoneZiggo
Irene van der Zwan SMP interim marketeer voor strategische projecten bij Marketing & Zo!
Saskia Hillebrand SMP Marketing manager bij WPG Uitgevers
Petra Bijma Marketing Manager at Sigma

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.