Community NIMA Oost

Regio Oost Community

De Regio Oost Community biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Oost Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.  

Aankomende events van NIMA Regio Oost

Waarom is de Regio Oost Community interessant?

De missie van de Regio Oost Community draagt bij aan de missie van NIMA. Het stimuleren van marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Deze regionale community verenigt professionals binnen regio Oost Nederland door kennis en ervaringen die gedeeld worden om het marketingvak voortdurend verder te brengen.  

NIMA Members uit het oosten van Nederland worden uitgenodigd om deel te nemen aan de diverse activiteiten die NIMA Regio Oost organiseert. Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor marketing professionals. 

Voor wie is de Regio Oost Community interessant?

De Regio Oost Community is interessant voor professionals binnen de marketing die zich willen verenigen met andere professionals binnen eigen regio om zo de kennis en ervaring te delen.  

NIMA Regio Oost bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Regio Oost Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Regio Oost-bestuursleden. 

Bart van Zevenbergen SMP (voorzitter) CRM Marketeer B2B, Robeco
Henk Tijssen NQL Docent bij Hoornbeeck College
Jose Ten Hoope Marketing Manager bij Basil Fietsaccessoires
Bonne Maat SMP Specification Manager bij Sika
Stefanie Sijtsma Semmekrot Directeur Marketing & Category Management bij Hartman B.V.

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.