Zuid

NIMA Regio Zuid Community

De Regio Zuid Community biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Zuiden Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.  

Zuid Cyclus

Kom je uit (of ga je graag naar) het zuiden van Nederland en ontmoet je graag vakgenoten uit de omgeving? Dan is de Regio Zuid Community iets voor jou. Hier delen we kennis, wisselen we ervaringen uit en leren we van diverse praktijkcases. Altijd afgesloten met een bourgondisch diner voor de nodige discussie en netwerk mogelijkheden.

  • Vier interessante bedrijfsbezoeken per jaar
  • Inclusief diner
  • Kennis delen en uitwisselen met vakgenoten

€ 395,00 excl. btw

*Door op onderstaande button te klikken, kom je uit in jouw MijnNIMA-account. Hier kan jij de Zuid Cyclus aanschaffen door rechts bovenin op ‘Uitbreiding’ te klikken.

Waarom is de Regio Zuid Community interessant? 

Wat is de overeenkomst tussen Mars, De Efteling, DSM, Leolux, PSV, Heijmans, Eindhoven 365, ASML, La Trappe en Bavaria? ‘Het zijn sterke, aansprekende merken.’ Klopt! ‘Ze zijn gevestigd in het Zuiden van het land.’ Klopt ook. Maar er is nog een overeenkomst: NIMA Zuid. Deze sterke, aansprekende merken uit het Zuiden hebben in de afgelopen jaren de marketeers van NIMA Zuid met open armen ontvangen om ze een kijkje in hun marketingkeuken te gunnen. 

NIMA Zuid inspireert je met vier interessante bedrijfsbezoeken per jaar, waarbij we focussen op actuele marketingthema’s. Inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje. 

Met een presentatie over marketing insights en een rondleiding, biedt elke bijeenkomst ruimte om marketingervaringen op te doen en uit te wisselen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten. Soms over een voor jou ‘vreemde’ markt, die bruikbare ideeën voor je eigen organisatie oplevert. Inspiratie uit onverwachte hoek, dat is wat je van NIMA Zuid mag verwachten! 

Voor wie is de Regio Zuid Community interessant? 

De Regio Zuid Community is interessant voor professionals binnen de marketing die zich willen verenigen met andere professionals binnen eigen regio om zo de kennis en ervaring te delen.   

NIMA Regio Zuid bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Regio Zuid Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Regio Zuid-bestuursleden. 

Marieke Heesakkers SMP Eigenaar van Mens en Merk
Jeroen van Ijzendoorn Merkdenker/Eigenaar, Factor Tachtig
Elske Vugts Marketing & Communicatie Manager, Bierbrouwerij de Koningshoeven / La Trappe
Stefan Martens Head of Marketing & Internal Communication bij NTS-Group
Jolande Wijman Strategisch Marketeer bij ERAC
Niek Scheppers SMP Eigenaar bij BRANDSTOFF. | Marketing & Strategie

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.