Community-NIMA-Zuidwest

Regio Zuidwest Community

De Regio Zuidwest Community biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Zuidwest Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.  

Waarom is de Regio Zuidwest Community interessant?

De missie van de Regio Zuidwest Community draagt bij aan de missie van NIMA. Het stimuleren van marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Deze regionale community verenigd professionals binnen regio Zuidwest Nederland door kennis en ervaringen die gedeeld worden om het marketingvak voortdurend verder te brengen.  

Vier keer per jaar nodigen we NIMA Members uit het zuidwesten van Nederland uit om gratis een kennisdeelsessie/netwerkbijeenkomst bij te wonen. Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor professionals in marketing, communicatie en sales! 

Voor wie is de Regio Zuidwest Community interessant?

De Regio Zuidwest Community is interessant voor professionals binnen de marketing die zich willen verenigen met andere professionals binnen eigen regio om zo de kennis en ervaring te delen.  

NIMA Regio Zuidwest bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Regio Zuidwest Community? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met de NIMA Regio Zuidwest-bestuursleden. 

Niel Pepers Business Coach | Owner, Bright-future
Jan Hazejager Managing Director by Imhotep Promotions B.V.
Annette Gorsira-Evertsz SCP Kwartiermaker-Projectondersteuner & Medewerker Bedrijfsvoering HHO / DSB bij Gemeente Den Haag

Contact

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.