Register Marketeers NIMA Register Marketeers Community

Ontmoet gelijkgestemden

NIMA biedt Register Marketeers (RM’ers) een omgeving waarin het uitwisselen van ideeën over de ontwikkelingen in het vak vanzelfsprekend is. Deze groep en de activiteiten zijn alleen toegankelijk voor de gecertificeerde marketeers.

Kwaliteitsbaken

Het netwerk van Register Marketeers is een kwaliteitsbaken voor RM’ers en hun omgeving. Het netwerk fungeert als denktank en streeft een optimale leer- en netwerkomgeving na. Het schept de voorwaarden om Nederland marktgerichter te maken en vervult een voortrekkersrol voor marktgerichte strategische innovatie.

Events

Het college RM organiseert netwerkbijeenkomsten waarbij collegiale kennismaking en uitwisseling wordt bevorderd, expert classes waar kennisoverdracht centraal staat en intervisiebijeenkomsten waar meningen en visies worden gedeeld.

Wat doen we?

Op dit moment zijn er meer dan 100 Register Marketeers. Zij wisselen ideeën uit via het NIMA-netwerk van Register Marketeers en delen hun kennis en ervaring. Bovendien delen onze Register Marketeers ook in onze samenwerking met het Adformatie-tijdschrift en online hun visie op de toekomst.

Nieuws van onze Register Marketeers Yvonne Nicasie

Deel marketing met jonge mensen! Fit for the future zijn betekent dat organisaties de jonge generatie koesteren en een plek geven, volgens marketingprofessional Emiel Schiphorst. “Een beeld schetsen bij ‘The future of marketing’ doe ik graag aan de hand van drie invalshoeken: omgevingsinvloeden, operationele branche-ontwikkelingen en persoonlijke ontwikkeling.” Lees hier het hele artikel van Emiel …

Lees meer
Nieuws van onze Register Marketeers de Redactie

Wilco Verdoold: ‘De marketeer van de toekomst is een professional in meervoudige waardecreatie’. Volgens Verdoold is de marketeer iemand die verantwoordelijkheid neemt voor zowel aandeelhouder als mens en maatschappij. Voor mij is de marketeer van de toekomst een marketeer die verantwoordelijkheid neemt voor diezelfde toekomst. Verantwoordelijk voor een duurzame economie, door waarde te creëren voor …

Lees meer

Aankomende events van de Register Marketeers

Waarom is het netwerk van Register Marketeers interessant?

De Register Marketeers zijn allemaal gecertificeerde marketeers. Binnen het netwerk wisselen we kennis er ervaring uit. Zo kunnen we met elkaar sparren over verschillende marketingthema’s, doen we inspiratie op en leren we van elkaar en de sessies die we organiseren. Kijk voor het laatste nieuws op de speciale pagina met actualiteiten.

Voor wie is het netwerk van Register Marketeers interessant?

Een Register Marketeer is een kennisbaak, ontwikkelaar, en ambassadeur voor het marketingvak. Actief in de hoogste echelons van het bedrijfsleven, of in de wereld van onderwijs en wetenschap. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor de certificering Register Marketeer? Doe dan de quick scan.

Bestuur van Register Marketeers

Marc van Eck RM (voorzitter) CEO & Co-founder NewGrowth Strategies
Guy van Liemt RM Owner, Van Liemt Marketing & Executive Director EHERO & ESAA Executive Happiness Economics Programs
Harry Wientjens RM Directeur Coöperatieve Rabobank
Matt van der Poel RM Partner & CXO, Fresh Forward
Rosella Passier van Haver RM Captain of Marketing KNVB
Marlijn van Straaten RM Chief Executive Officer bij Dr. Hauschka Benelux