Senior Professionals Community

Het marketingvak is dynamisch en uitdagend. Met een internationaal erkende marketingtitel als Senior Marketing Professional (SMP), Senior Communication Professional (SCP) of Senior Digital Professional (SDP) achter je naam, onderscheid je jezelf en toon je aan het belang van toetsbare permanente educatie te onderschrijven. En daar hoort natuurlijk een community bij waar men kennis kan bijspijkeren, leren van anderen in het vakgebied en inspiratie op kan doen. De community voor Senior Professionals is een platform die deze professionals bij elkaar brengt.

Senior marketing

Wat doen we?

De community voor Senior Professionals organiseert speciaal voor de honderden gecertificeerden een aantal keer per jaar besloten sessies, zoals: SP Roundtables, SP Intervisie groepen en SP on Tour. Voor het bijwonen van deze sessies ontvang je PE-punten. Je kan ook PE-punten behalen door je in te zetten voor het goede doel met het NIMA x Humanitas project.

Waarom is de Senior Professional Community interessant?

De community voor Senior Professionals is een platform om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo het vakgebied verder te brengen. De community organiseert speciaal voor de honderden gecertificeerde marketing- en communicatieprofessionals een aantal keer per jaar besloten sessies en andere activiteiten, zoals roundtables, masterminds en on tour-bijeenkomsten. Tijdens deze inhoudelijke sessies worden de professionals uitgenodigd bij een collega Senior Professional en krijgen hiermee een kijkje in de keuken. Daarnaast initieert het community-bestuur onderzoek, zoals de marketeer van de toekomst. Dit alles onder motto: voor én door Senior Professionals.

Voor wie is community voor Senior Professionals interessant?

Voor Senior Professionals binnen het vakgebied die naast hun titel ook actief mee willen doen binnen de community en hiermee kennis en ervaring willen uitwisselen.

Wil je ook Senior Professional worden?

Wil je ook opvallen als marketing- of communicatieprofessional en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een NIMA Persoonstitel? Lees dan meer over de verschillende titels en vraag de quickscan aan.

NIMA Senior Professionals-bestuur

Wie zijn de gezichten achter de community voor Senior Professionals? De community wordt met veel enthousiasme bestuurd door actieve leden binnen de community. Maak hier kennis met het bestuur van de community voor Senior Professional.

Hans van den Bosch SMP Product Owner Communicatie bij APG
Arjan Rattink SMP Eigenaar bij RVS Marketing
Renate Manders – Lybeer SMP Strategisch marketeer en eigenaar bij Mind for Marketing
Floor Beek SMP Manager Marketing & Communicatie bij BouWatch

Vragen? Stel ze gerust!

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten, meer weten over dit platform, actief deelnemen of contact met het bestuur? Stuur dan een e-mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.