Diploma

NIMA Diplomaregister

Iedereen die een NIMA Diploma heeft behaald, komt in het NIMA Register. Hierin staan alle NIMA Diploma’s en overige relevante diploma’s in het commerciële domein, voor zover deze door NIMA zijn gevalideerd. Verder houdt NIMA titels en erkenningen bij in het Commerciële Paspoort. Daarnaast is er gelegenheid om andere belangrijke diploma’s door NIMA te laten controleren. Op deze manier vormt jouw Commerciële Paspoort een objectieve en betrouwbare legitimatie van je prestaties.

Mochten de juiste gegevens niet beschikbaar blijken, laat het ons dan weten via examens@nima.nl. Ben je je diploma kwijt of wil je het EMC certificaat aanvragen, mail dan het ingevulde aanvraagformulier naar examens@nima.nl.

Diploma

Met een NIMA Diploma ben je meer waard! Het is een hoog gewaardeerd diploma in organisaties waarin Marketing, Communicatie, Sales en/of Onderzoek een prominente rol spelen. De voornaamste redenen voor managers om NIMA gediplomeerden aan te stellen in hun organisatie hebben betrekking op het niveau van inzicht, kennis en vaardigheden. Een NIMA Diploma helpt je verder in je commerciële carrière. Waarom? Wij zetten de voordelen op een rij:

Carrière in de commerciële wereld

Veel grote bedrijven en werving- & selectiebureaus vragen in hun vacatures voor commerciële functies specifiek om het NIMA Diploma. Het NIMA Diploma opent deuren om jouw carrièrepad te bewandelen.

Grensverleggend

De meeste NIMA Diploma’s zijn internationaal geaccrediteerd, wat inhoudt dat aan elk diploma een European Qualification Framework (EQF) niveau is toegekend. Dit betekent dat wanneer je met jouw NIMA Diploma bijvoorbeeld in Groot-Brittannië of Frankrijk solliciteert, men weet dat je bent opgeleid op het internationale niveau tot marketing-, communicatie- of salesprofessional.

Interne groei

Het biedt naast de perspectieven voor een nieuwe baan, ook kansen voor groei en ontwikkeling binnen je huidige organisatie. Met een NIMA Diploma toon je jouw kennisniveau en vaardigheden aan.

Onafhankelijk bewijs van bekwaamheid

NIMA is de enige instantie in Nederland die onafhankelijk examineert in marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. Het NIMA Diploma geeft zo een helder en onafhankelijk bewijs van het niveau van bekwaamheid.

WordPress Themes
X
X
X