Disclaimer

NIMA stuurt alleen e-mails naar personen die uitdrukkelijk hebben ingestemd om ze te ontvangen. Dit kan worden gedaan via verschillende kanalen, zoals e-mailaanmeldingsformulieren op onze website, social media-campagnes of in persoonlijke evenementen.

Afmelden

Alle e-mails van NIMA bevatten een eenvoudig te gebruiken afmeldlink waarmee ontvangers zich op elk moment kunnen afmelden voor toekomstige berichten. Zodra iemand zich heeft afgemeld, stuurt NIMA hen geen marketing-e-mails meer.

Inhoud

Alle e-mails van NIMA bevatten nauwkeurige en waarheidsgetrouwe informatie, inclusief de naam en contactgegevens van de afzender. NIMA gebruikt geen misleidende of bedrieglijke onderwerpregels en stuurt geen ongevraagde bijlagen of links.

Frequentie

NIMA streeft ernaar de frequentie van onze e-mails te beperken en ervoor te zorgen dat onze ontvangers niet worden overweldigd door berichten van ons. NIMA respecteert ook de tijd en privacy van onze ontvangers.

Compliance

NIMA voldoet aan alle relevante wetten en voorschriften. Dit zorgt ervoor dat de e-maillijsten van NIMA up-to-date en accuraat zijn en dat NIMA alle verzoeken om van onze lijsten te worden verwijderd, honoreren.

Derde partijen

NIMA deelt e-maillijsten niet met derden of gelieerde ondernemingen, en NIMA staat hen niet toe berichten namens NIMA te verzenden.

Door deze richtlijnen te volgen, streeft NIMA ernaar een positieve en respectvolle relatie met onze leden te behouden en het verzenden van ongevraagde berichten of spam te vermijden.