Update ‘your digital brain’ en overtref je digitale ambities
Ben jij helemaal bij op het gebied van Digital Marketing? Zo niet, kom dan dinsdag 21 november naar Almelo voor je digitale update. In korte sessies van 20 minuten wordt je bijgepraat over Digital Disruption, Content, Data, Personalisatie en Social/Influencer marketing. Door de kleine groepen van maximaal 10 personen is er ook ruimte voor je eigen vragen en inbreng.

Geen taart maar verse marketingkennis
Adwise in Almelo noemt zich ‘de digitale extra hersenhelft van je organisatie’. En op 21 november zijn we er met NIMA Regio Oost te gast. Ze vieren de opening van hun (deels) nieuwe pand. En wie jarig is trakteert. In dit geval geen taart, maar verse kennis over digital marketing. Na de ontvangst volgt een kort introductie over Adwise en de locatie. Daarna zijn er 2 rondes met korte sessies over uiteenlopende onderwerpen.

In een uur weer helemaal bij
Na een uur ben je weer helemaal bij op de digitale onderwerpen van je keuze. Waarna je je met de verse kennis in de afsluitende interactieve paneldiscussie (live podcast opname) kunt storten. Vragen mag en de discussie komt ook als podcast beschikbaar. Wie wil kan daarna nog door- of napraten bij de afsluitende borrel.

Programma
17.15 uur | Ontvangst
18.00 uur |  Introductie door Adwise
18.15 uur |  Sessie 1
18.45 uur | Sessie 2
19.15 uur | Paneldiscussie
20.00 uur | Borrel

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden, waar je veel nieuwe kennis en kennissen op kunt doen. Graag zien we je op dinsdag 21 november in Almelo.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X