Big Data is here to stay als we de explosie aan artikelen over het onderwerp mogen geloven. Een recent artikel uit Forbes verhaalt over de transitie die Big Data aan het doormaken is: van hype naar mainstream. Hoewel het voor de hand ligt om de (Big) Data als het nieuwe goud te zien, is het natuurlijk wel de vraag of de marketeer bezitter is van al die informatie, of (afhankelijke) gebruiker.

Net zoals iedere consument steeds meer prosument kan worden en dus producent (van stroom bijvoorbeeld), zal de marketeer binnen de organisatie mee moeten veranderen. Met het omdraaien van het producent-consument model, is de marketeer die niet in verbinding staat met het netwerk van consumenten straks nutteloos.

Wat levert deze NIMA Master Class op?
Tijdens deze dag nemen we je mee in de (on)mogelijkheden en middelen voor het verzamelen en inzetten van big data voor jouw marketingdoelen. We delen verhalen vanuit de praktijk en laten ruimte om je eigen case te verdiepen. Sprekers die data-‘savvy’ zijn komen aan het woord, zoals Luke Liplijn van Consumatrix en Pascal van Hattum van SmartAgent en een marketeer/gebruiker van big data.

Iets voor jou?
Vraag jij je af wat je kunt met alle data die beschikbaar is en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om dit toe te passen? Deze class geeft je hierover op een praktische wijze inzicht in.

Daarnaast worden er nog enkele praktijkcases behandeld waarin de toepassing van Big Data duidelijk wordt gemaakt.

Willem Brethouwer over het onderwerp Big Data horen spreken? Bekijk dan hier het Webinar met als thema Big Data gratis terug!

PE punten
10 PE punten copy

Senior Marketing Professionals, Register Marketeers en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze NIMA Master Class 10 PE punten.

 

Investering
NIMA Members: € 495.  NIMA niet Members: € 695. Dit is inclusief lunch, aangeklede borrel in het NIMA cafe en het boek ‘wij zijn big data‘.

NIMA biedt haar members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events; leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

In samenwerking met:
Logo

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X